Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου έπρεπε να είχαν συλληφθεί

Διαβάστε τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για τον τέως πρωθυπουργό, τους υπουργούς και τον όμιλο προβληματισμού που θα ιδρύσει.

Σκληρή επίθεση εναντίον του τέως πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του τέως υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό City International, έκανε λόγο για "πράσινες μπούρδες" που οδήγησαν στο....
μνημόνιο. 

"Ο κ.Παπανδρέου και ο κ.Παπακωνσταντίνου έπρεπε να είχαν ήδη συλληφθεί, διότι εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό και τον συκοφάντησαν στο Εξωτερικό. Μιλούσαν για πράσινη ανάπτυξη και πράσινες μπούρδες και τελικά έφεραν το ΔΝΤ και το Μνημόνιο", είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Ψωμιάδης θα ανακοινώσει το απόγευμα νέο όμιλο πολιτικού προβληματισμού, ωστόσο διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για νέο κόμμα.
"Στέλνω μήνυμα σε κάποιους στην Αθήνα που ανησυχούν, ότι δεν πρόκειται για ίδρυση νέου κόμματος αλλά ενός φορέα που θα φέρει νέες ιδέες. Αυτό χρειάζεται άλλωστε η Ελλάδα σήμερα" τόνισε.
Όπως ανέφερε, τα ελληνικά τζάκια έφεραν την καταστροφή και έκαναν μη διαχειρίσιμο το χρέος και πρόσθεσε ότι ο κάθε υπουργός νομίζει ότι είναι ο σουλτάνος της χώρας.
"Τα έσοδα του Ελληνικού λαού θα μεταφέρονται στην Ευρώπη και εμείς τελειώσαμε. Εχτές με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου αποφασίστηκε η μείωση των μισθών του ιδιωτικού τομέα. Τότε γιατί έχουμε την Βουλή; Μήπως είναι θυγατρική του Γερμανικού Κοινοβουλίου;"
http://24wro.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου