Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Έκαναν ξενοδοχείο που μπαίνεις παντρεμένος και βγαίνεις χωρισμένος!

Υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας παρέχει ένα μοναδικό στο είδος του ξενοδοχείο που ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του στην Ολλανδία. Δεν πρόκειται για θαλασσοθεραπείες ή κάποιο πακέτο ομορφιάς και χαλάρωσης, αλλά υπηρεσίες ανώδυνου διαζυγίου…

Το ξενοδοχείο Divorce Hotel.com εγγυάται «διαζύγιο στα γρήγορα» και παρέχει νομική υποστήριξη σε ζευγάρια που αποφασίζουν να χωρίσουν. Η γραφειοκρατική διαδικασία για τη....
συμπλήρωση των εγγράφων ολοκληρώνεται σε τρεις ημέρες και οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ανέσεις του ξενοδοχείου.


Στόχος του ξενοδοχείου είναι να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ο χωρισμός να είναι όσο πιο ανώδυνος γίνεται και τα ζευγάρια να χωρίζουν σαν φίλοι. Το ζευγάρι  συναντά δικηγόρους και διαμεσολαβητές, οι οποίοι το βοηθούν στη διευθέτηση των περιουσιακών τους στοιχείων, διατροφής κ.ά.

Το ξενοδοχείο είναι μια ιδέα του επιχειρηματία Τζιμ Χαλφενς, ο οποίος εντόπισε ένα κενό στην αγορά σε μια χώρα όπου το διαζύγιο μπορεί να στοιχίσει πενταψήφιο νούμερο και να χρειαστεί μήνες για να ολοκληρωθεί. Μέσα σε ένα σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται δουλειά μηνών, ενώ στη συνέχεια οι εμπλεκόμενοι το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να προσκομίσουν τη συμφωνία στο δικαστήριο όπου σε δύο εβδομάδες ολοκληρώνεται η διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου