Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Οι σταρ που έχασαν όλη την περιουσία τους και χρεοκόπησαν!

Η Kim Basinger αν και υπήρξε μία από τις πιο πετυχημένες και πιο ακριβοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ τη δεκαετία του '80, δεν τα πήγε και πολύ καλά οικονομικά.

Εκείνο που έδειξε να τη γονατίζει ήταν η αγορά ενός σπιτιού στην Τζώρτζια έναντι του ποσού των 20 εκατομμυρίων δολαρίων ενώ στα προβλήματά της προστέθηκε και μία....
αγωγή που της έγινε έναντι του ποσού των 8 εκατομμυρίων δολαρίων που χρειάστηκε να πληρώσει για παραβίαση συμβολαίου.

Ένας άλλος σταρ που εν ζωή αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα ήταν ο αείμνηστος Michael Jackson του οποίου τα περιουσιακά στοιχεία βγήκαν στο σφυρί λίγο πριν τον θάνατό του, όμως μετά θάνατον η οικογένειά του είδε τον τραπεζικό λογαριασμό να αποκτά πολλά μηδενικά.

Το 2003 ο Mike Tyson είδε την περιουσία του να εξανεμίζεται όμως ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω και συνεχίζει ακόμα και σήμερα, ό,τι βγάζει να το σκορπά.

Η ιστορία της Toni Braxton είναι αρκετά λυπηρή για τον τρόπο που είδε την περιουσία της να εξανεμίζεται καθώς τα δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που κέρδισε από τη δουλειά της χάθηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη λόγω των κακών συμβολαίων που υπέγραφε για συνεργασίες με αντζέντηδες, μάνατζερ και άλλους ειδικούς του χώρου της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Μέχρι κατά δύο Grammy που κέρδισε χρειάστηκε να πουλήσει για να επιβιώσει η διάσημη τραγουδίστρια.

Με κάποιον τρόπο, ο Donald Trump έχει συνδέσει εδώ και πολλά χρόνια το όνομά του με τον πλούτο, την δύναμη και την επιτυχία όμως λίγοι γνωρίζουν πως ο επιχειρηματίας έχει χρεοκοπήσει αρκετές φορές! Στις αρχές του '90, οι επιχειρήσεις του με καζίνο απέτυχαν ενώ το 2004 ο ίδιος δήλωσε απώλειες από επιχειρήσεις ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Η αείμνηστη Anna Nicole Smith χρεοκόπησε το 1996 όταν χρειάστηκε να πληρώσει το ποσό των 850.000 δολαρίων ως αποζημίωση για αγωγή που της είχε γίνει για παρενόχληση και έτσι έχασε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων της.

Στις αρχές του 90, ο MC Hammer ήταν ένας από τους πιο πετυχημένους μουσικούς, όμως άρχισε να ξοδεύει αλόγιστα τα χρήματα του σε φίλους και γνωστούς που ήθελαν και αυτοί μέρος από την... πίτα. Το αποτέλεσμα; Το 1996 ο ίδιος ανακοίνωσε ότι είχε χρέος 13 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο μεγάλος κουτσομπόλης του Χόλιγουντ, ο Perez Hilton έκανε μία τεράστια αυτοκρατορία στο gossip κάνοντας παρέα με επώνυμους και διάσημους. Βέβαια, πάντα απολάμβανε ανέσεις και καλή ζωή αφού προέρχεται από πλούσια οικογένεια. Όμως, κάποια στιγμή, λόγω των δεκάδων πιστωτικών καρτών που είχε και που χρησιμοποιούσε αλόγιστα, αναγκάστηκε να δηλώσει ότι... χρεοκοπεί.

Η Latoya Jackson αντιμετώπισε ανάλογα προβλήματα με τον μικρότερο αδελφό της Michael. Στα μέσα της δεκαετίας του '90, πούλησε ό,τι είχε και δεν είχε για να χτίσει την καριέρα της στο χώρο της μουσικής. Όμως, δυστυχώς, δεν τα κατάφερε και έμεινε... στον άσσο!

Ο Burt Reynolds αντιμετώπισε επίσης ένα πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που αποκαλύφθηκε με αφορμή ένα πολύ ακριβό διαζύγιο που πήρε το 1996. Τότε διαπιστώθηκε ότι είχε χρεοκοπήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι για ένα διάστημα είχε στο προσωπικό του έναν δημιουργό περουκών τον οποίο και πλήρωνε με μισθό 100.000 δολάρια!

Τέλος, η Cyndi Lauper το 1981 ήταν πάμφτωχη, δύο χρόνια δηλαδή πριν κυκλοφορήσει το πρώτο της δίσκο με τίτλο She's So Unusual.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου