Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Δουλεύουν γυμνοί στον χώρο σας!

Προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ημίγυμνοι στο χώρο τους. Δεν είναι ψέμα ή φάρσα αλλά ένα «επαναστατικό» project που εφαρμόζει μια εταιρεία. 

Μπορεί να βρίσκεται μακριά μας αλλά ελπίζουμε να έρθει και στη χώρα μας, που ελέω κρίσης όποιος το επιχειρήσει θα κάνει χρυσές δουλειές. Εταιρεία από τη Νότιο Αφρική στέλνει στο....
σπίτι του πελάτη λογιστές, καμαριέρες και δικηγόρου ημίγυμνους! Εξαρτάται πάντα από το τι θέλει, αλλά και τι προσφέρει, ο πελάτης.

Παρέχει οικιακές δουλειές, μαγείρεμα, νομική βοήθεια, συμβουλές στην πληροφορική και άλλες υπηρεσίες που το προσωπικό της προσφέρει φορώντας τα βασικά, είτε γυμνό από τη μέση και πάνω, είτε ολόγυμνο, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.

Οι εργαζόμενοι είναι μερικής απασχόλησης και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα: από φοιτητές της Νομικής έως προσωπικούς γυμναστές και λογιστές.

Μέχρι σήμερα, η εταιρεία παρέχει τις «γυμνές» υπηρεσίες της στις τέσσερις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας (Γιοχάνεσμπουργκ, Κέιπ Τάουν, Ντέρμπαν, Πρετόρια). Και ποιος είναι ο τιμοκατάλογος: Οι τιμές ποικίλλουν από 17 ευρώ την ώρα για την ημίγυμνη υπηρεσία σε 45 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου