Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Δυο απίθανοι τύποι παριστάνουν τους σωτήρες!

Από ΖΕΙΔΩΡΟΝ
Ο ένας θεωρεί εαυτόν άμοιρο ευθυνών για όσα συμβαίνουν σ' αυτή τη χώρα κι ας συγκυβερνά κοντά πέντε μήνες τώρα. Ξεκίνησε δε την "προεκλογική" του εκστρατεία συμβολικά από την πλατεία "Εσταυρωμένου" μια μέρα πριν αρχίσει η εβδομάδα των Παθών, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια υποσχόμενος και ανατροπή του σάπιου πολιτικού κατεστημένου!

Ο έτερος Καππαδόκης, του οποίου το μάτι γυαλίζει περίεργα, αρέσκεται σε λογύδρια τρομοκρατίας των πολιτών που έχουν χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια. Λες και δεν είναι ο ίδιος ένας από τους....
κατ' εξοχήν υπεύθυνους που μας έφεραν στη σημερινή άθλια κατάσταση του 1,2 εκ. ανέργων,των μισθών της πείνας και των συντάξεων της εξαθλίωσης.

Από κοντά και οι χατζηαβάτηδες Φώφη και Γιάννης παρουσιάζουν το μαύρο για άσπρο κρυπτόμενοι πίσω από το δαχτυλάκι τους.

Δεν εννοούν να το πάρουν απόφαση ότι ο λαός τους σιχάθηκε!


Ακόμα και οι δημοσκοπήσεις που οι ίδιοι παραγγέλλουν και πληρώνουν από τον κρατικό κορβανά είναι απογοητευτικές κι όμως αυτοί εκεί. Επιμένουν στα παλιομοδίτικα κόλπα της πόλωσης και της τρομοκρατίας,του εκφοβισμού του κόσμου με κάθε τρόπο! Καθαρά ψυχολογική βία για να του υφαρπάξουν την ψήφο,για να φτάσουν κι οι δυό μαζί τις 151 έδρες, για να κρατήσουν την κουτάλα.

Οι απάνθρωποι ζουν στο δικό τους γυάλινο, αποστειρωμένο κόσμο! Καμία επαφή με την κοινωνία, ούτε ίχνος μεταμέλειας για όσα εγκληματικά έχουν διαπράξει, ούτε σκέψη να τα μαζέψουν και να φύγουν. Εκεί να μας σώσουν με το ζόρι!!!!

Δεν θέλουμε βρε αδερφέ,πάρτε το χαμπάρι. Η μέρα της Σταύρωσης πλησιάζει... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου