Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Tα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα!

Του Θόδωρου Γαλανόπουλου από http://kapistri.blogspot.de
Ξέρετε τι μου έλεγε ένας φίλος πριν λίγες μέρες; αγριεμένος και απογοητευμένος; Θόδωρε μάς έφτασαν στα άκρα, δεν μας μένει τίποτε άλλο παρά να πάμε με τα άκρα! Είναι λυπηρό αλλά είναι μια πραγματικότητα! Αυτοί ανοίξανε μόνοι τους την πόρτα του φρενοκομείου και μπήκανε στην πολιτική, ίσως και στη Βουλή ένα σωρό σούργελα που διατυμπανίζουν ότι θα μας σώσουν κιόλας! Εκεί φτάσαμε, τα λαμόγια έδωσαν τόπο στους γραφικούς, ίσως και επικινδύνους τώρα που το μέρος δεν έχει....
φαγοπότι!!!

Έχει δίκιο για το θυμό του ο λαός, θέλει κάπου να ξεσπάσει, και αλλοίμονο αν επιβράβευε τους ίδιους με ένα ακόμα γενναίο ποσοστό! Αυτή είναι η δημοκρατία, αυτά τα υποστούν! Μαύρισμα πολύ βαθύ τους έρχεται! Η Ελλάδα σε κωματώδη κατάσταση, αυτοί όμως συνεχίζουν και δανείζονται από τις τράπεζες, για να ταΐσουν τα κόμματά τους. Φυλλάδια μοιράζουν με τη μούρη τους ακόμα και τώρα! Η ντροπή απέδρασε από τη Βουλή και τη χώρα και κανείς δεν ενδιαφέρεται να την φέρει πίσω! Ο Πάγκαλος του καλαρέσει να πάει για πρόεδρος δημοκρατίας, αλλά έτσι που κατάντησε και η δημοκρατία και η χώρα, που έφτιαχνε με λίγο πολιτικό μέσο χιλιάδες τυφλούς συνταξιούχους όλους τους ανοιχτομάτηδες, γιατί να μην κάνει και έναν Πάγκαλο πρόεδρο! Να δείχνουμε και στο εξωτερικό ότι η Ελλάδα κάποτε έτρωγε καλά! Λεφτά δεν υπήρχαν, υπάρχουν όμως.. αναμνηστικές κοιλιές… Ο Καραμανλης πιέζεται να σταματήσει να μασάει και να μιλήσει λίγο υπέρ του Αντώνη, τι να πει; Περισσότερη ζημιά θα κάνει ο αποτυχημένος κωφάλαλος! Και ο Βενιζέλος νομίζει ότι θα σηκώσει το Πασοκ ένας Πυρρος Δήμας! Αγαπητέ Βαγγέλη, για να λεμέ τα πράγματα με το όνομά τους, πιο εύκολο είναι να σηκωθεί του παππού.. και να πάει για γαμπρός, παρά να σηκωθεί το Πασοκ και να πάει εμπρός!!!

Αγαπητοί μου είναι όλοι τους συνυπεύθυνοι για το χάλι μας! Οι πάντες ήξεραν ότι η χώρα είναι χάρβαλο και δεν τραβάει πουθενά η οικονομική της κατάσταση! Όμως όλοι, διορίζανε, διορίζανε, μοίραζαν λεφτά τους κράτους και της ΕΕ, ότι βρίσκανε για να κρατηθούν στην εξουσία! Ο Γ. Παπανδρέου είχε από πριν τις εκλογές συμφωνήσει με το ΔΝΤ, αλλά μόλις βγήκε άρχισε να μοιράζει έκτακτα επιδόματα και δήλωνε ότι λεφτά υπάρχουν! Ο Χατζηγάκης της ΝΔ μοίραζε εκατομμύρια ευρο στους αγρότες από τον κρατικό προϋπολογισμό για να σταματήσουν να κρατάνε τους δρόμους! Ο Σημίτης έσπρωξε ολον τον κόσμο στο χρηματιστήριο και τον ρημάξανε οι αλεπούδες των χρηματιστηρίων, μαζί με κάθε λογής λαμογια! Άπαντα τα πολιτικά κόμματα τρέχανε σαν αλαφιασμένα να φέρουν τούς Ολυμπιακούς αγώνες! Πού;; Στην ξεβράκωτη πολιτεία! Μας έμειναν τα πανάκριβα τσιμέντα να μας θυμίζουν τις μαλακίες τους! Δεν έχει τελειωμό το ρεζιλίκι τους, τι να πρωτοθυμηθείς; Τους συνδικαλιστές που τρώγανε με χρυσά κουτάλια και μετά γινότανε βουλευτές και υπουργοί για να τελειώσουν πιο πλουσιοπάροχα τη σταδιοδρομία τους; Τους υπουργούς οικονομικών να θυμηθείς που μας λέγανε ότι τις τιμές των προϊόντων θα τις ρυθμίσει η ίδια η αγορά; αλλά δεν μπόρεσε να τις ρυθμίσει ούτε η ΝΑΣΑ εκεί ψηλά που πετάξανε; Η πιο ωραία χώρα του κόσμου, η πιο ηλιόλουστη, η πιο κεφάτη, η πιο ιστορική, με τους πιο όμορφους και ρομαντικούς κατοίκους, που άντεξε πολέμους και κάθε λογής κατακτητές, δεν θα καταφέρει να απαλλαγεί από αυτήν τη λεπρή πολιτική κουστωδία;; Ώρα τους είναι! Ώρα τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου