Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

Άλλο σύριζα κι αλλο πάνω στην κορφή...!

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
Λέτε να ξέρει ο Ελληνικός λαός τι ψήφισε; Μάλλον το μόνο που ξέρει, είναι τι δεν ψήφισε! Γιατί μάλλον ουδείς περίμενε ότι θα βρεθεί ο Τσίπρας με τόσους ψήφους, ούτε ο ίδιος πιστεύω, και να μην ξέρει κυριολεκτικά τι πρέπει να κάνει με τη χώρα και το μέλλον της! Άντε πάρε το μούτσο–ναύτη πάνω στην τρικυμία και δώστου το καράβι να το κυβερνήσει και να το οδηγήσει σε ασφαλές λιμάνι!

Σέβομαι την άποψη σου συμπολίτη μου, αλλά κάθε μέρα διαλέγεις και χειρότερα! Και δεν είναι μόνο ο....
Σύριζα και ο Τσίπρας! Εδώ φαίνεται να μην ντρεπόμαστε και να μην θυμόμαστε τους νεκρούς προγόνους και συγγενείς μας! Όταν η Χρυσή Αυγή παίρνει ποσοστά 5,6 και 6 % στα Καλάβρυτα και στο Δίστομο τι να υποθέσω; Ότι δεν τους άρεσαν οι δυνάμεις του δικομματισμού και νομίζουν ότι θα τους σώσουν οι δυνάμεις του Ναζισμού;

Είναι πιο τίμιο να πας να αυτοκτονήσεις, παρά να φτύνεις τα κόκαλα των παππούδων σου! Βέβαια θα είδατε και την αλαζονεία των Ναζιστών που θέλανε να σηκωθούν όλοι οι δημοσιογράφοι όρθιοι για να τιμήσουν τον αρχηγό τους!

Καλά να πάθουν όλοι αυτοί οι κοντυλοφόροι! Έχουν άμα θέλουν τη δύναμη να κάνουν όλα αυτά τα ναζιστικά στοιχεία να μην φαίνονται πουθενά! Καμιά γραφή και καμιά εικόνα! Αλλά πού να υπάρξει αξιοπρέπεια, νταβαντούρι θέλουν να γίνεται μπας και διαφημίσουν κανένα κινητό τηλέφωνο!

Έχει διαλυθεί η βάση της χώρας μας, φαίνεται να διαλύεται και το πολιτικό κατεστημένο! Όμως όπως θα είδατε, αυτοί που μπορούν να κυβερνήσουν είναι λίγοι, και να πάρουν ευθύνες και βάρη επάνω τους. Η αριστερά το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να φωνάζει πολύ, να είναι ενάντια σε όλα και να αναπτύσσει θεωρίες και φιλοσοφίες, μαζί με τους πνευματικούς της ανθρώπους σε ταβέρνες και ουζερί, ανάμεσα σε μεζέδες κρασιά και τσίπουρα!

Όταν έρχεται όμως η ώρα των ευθυνών, πρέπει να βρούμε τρόπο να την κάνουμε με ελαφρά και ηρωικά πηδηματάκια! Από ότι φαίνεται μάλλον πάμε ξανά σε εκλογές! Μόνο που αυτοί που θα σπρώξουν ξανά τον κόσμο στις κάλπες, να ξέρουν δεν υπάρχει κανένας γάιδαρος δεμένος! Και τα ποσοστά σας δεν είναι καθόλου σίγουρα!

Ο λαός ψήφισε με θυμό και απόγνωση, τώρα μπορεί να ψηφίσει από ανάγκη! Ανάγκη διακυβέρνησης! Γιατί από ότι φαίνεται, με ελαφρά μουσική δεν ντύνεις ένα δράμα σαν αυτό της χώρας μας! Όλοι αυτοί οι ψευτοτσαμπουκάδες, αριστεροί και δεξιοί, οι βαριοί πατριώτες ξέρετε τι μου θυμίζουν; Την Ελληνική ταινία με το Ζηκο! Που φώναζε στον Κιτσάρα! Μαλώνεις;; Ναι μαλώνω! Μαλώνεις;; ναι μαλώνω! Μάλωσε μόνος σου εγώ δεν μαλώνω!

Μάλωσε μόνη σου κυρά Μέρκελ σε εξευτέλισα, δεν μαλώνω , δεν κυβερνώ, πάω για καφέ στο Κολωνάκι ή στου Ψυρρή! Όπως εγώ κι εσείς έχουμε μια-δυο δυνατότητες, δεν μπορούμε όμως να κόψουμε κατά το νοσοκομείο και να κάνουμε τον καρδιοχειρουργό! ούτε να πάρουνε το αεροπλάνο το τζετ και να κάνουμε σβούρες στον αέρα! Έτσι και η αριστερά δεν είναι για κυβερνήσεις και για μεγάλες συγκινήσεις! Άλλο είναι παίζεις παιχνιδάκι στο κομπιούτερ σου και άλλο να βγεις στον πραγματικό πόλεμο!

Άλλο η βούρτσα, και άλλο…. ο σκαντζόχοιρος 
http://kapistri.blogspot.de/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου