Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Έγινε η κηδεία της Μαρίκας Μητσοτάκη!

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν σήμερα τη Μαρίκα Μητσοτάκη, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής των εκλογών.

Εκατοντάδες κόσμου από την πολιτική, τον καλλιτεχνικό χώρο, επιχειρηματίες, εκδότες, αλλά και απλοί πολίτες είπαν το τελευταίο αντίο στη σύζυγο του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Η εξόδιος ακολουθία εψάλει στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στη....
Σκουφά.

Όταν από την εκκλησία βγήκε το φέρετρο, ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος έξω, χειροκρότησε. Τα χειροκροτήματα έγιναν πιο έντονα όταν από τον Ιερό Ναό βγήκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ακολούθησε η Ντόρα Μπακογιάννη, με δάκρυα στα μάτια. "Κουράγιο Ντόρα" της φώναζε ο κόσμος.





Από νωρίς, στην εκκλησία έφτασαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο Στέφανος Μάνος, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο Γιάννης Παπαθανασίου, ο Βύρωνας Πολύδωρας και άνθρωποι εκτός πολιτικής, όπως ο εκδότης του Βήματος Σταύρος Ψυχάρης, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου.



Το απόγευμα, η σορός της θα μεταφερθεί στην Κρήτη.

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής στα Χανιά, στις 14:00 της Τετάρτης θα ψαλεί τρισάγιο και η ταφή της θα γίνει σε στενό κύκλο, στον οικογενειακό τάφο, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου