Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Οίκος Ανοχής "Σούλα" και οι κηδείες σπόνσορες σε ομάδες!

Εδώ φτάσαμε. Σε λίγο είμαι σίγουρος ότι μπορεί να εμφανιστούν και οι εκκενώσεις βόθρων «Ο Αχόρταγος» για να αναλάβουν τη φανέλα μιας ομάδας.

Ήταν ωραία η ανακοίνωση και πάρα πολύ χαριτωμένη και του Βουκεφάλα Λάρισας που πήρε για....
sponsoring τον οίκο ανοχής (εποχής είναι ο τίτλος) «Σούλα» αλλά και ακόμα καλύτερη αυτή του Παλιόπυργου Τρικάλων που ανακοίνωσε «τις κηδείες που ετοιμάζει για τους αντιπάλους του» έχοντας στη φανέλα τους γραφείο κηδειών.

Προφανώς στη Λάρισα οι οπαδοί του Βουκεφάλα θα έχουν σαν σύνθημα «έτσι γα….άει ο Βουκεφάλας» ενώ οι αντίπαλοι θα μπορούν εύκολα να τους αντιμετωπίζουν με το σύνθημα «ένα μπουρδέλο είσαστε».
Αντίθετα, στα Τρίκαλα θα είναι πιο μακάβριο, παρότι με χιούμορ, κάτι σαν μαύρη κωμωδία, όποιο σύνθημα εφευρεθεί με πρώτο και κυρίαρχο το «εδώ θα γίνει ο τάφος σας». Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το γραφείο τελετών πέρα από τα 500 γιούρο θα καλύπτει τα έξοδα του αγώνα και το κόστος των διαιτητών χωρίς να αναφέρει τίποτα για μπόνους. 

Είναι σαφές ότι η κυρία Σούλα και λόγω επαγγέλματος θα είναι πιο large στα πριμ των ποδοσφαιριστών. Θα μπορούσε κάλλιστα να τους καλεί στον οίκο της και να τους προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες. Άλλωστε η κυρία Σούλα δεν είναι τσιγκούνα και σίγουρα έχει όραμα για την δουλειά της, και δεν κάνω πλάκα. Είναι ίσως η μοναδική που έχει κάνει επίσημα εγκαίνια στην Ελλάδα ξοδεύοντας χρήματα και μάλιστα επίτιμη προσκεκλημένη ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου (διακρίνονται μαζί στη φωτό των εγκαινίων). Είναι σαφές ότι η κυρία Σούλα έβαλε ψηλά τον πήχη της επιχείρησής της και δεν πήγαινε να τη βγάλει με φτωχοκαταστάσεις.

Ως γνωστόν τα λεφτά δεν έχουν μυρωδιά. Στο φινάλε οι κηδείες κυρίως είναι μια δουλειά που δεν μπορεί να παρουσιάσει κρίση. Έχω λόγους να πιστεύω ότι μέσα στην κρίση το ποσοστό θνησιμότητας των Ελλήνων έχει ανέβει. Και στο φινάλε εδώ αποκτά νόημα και εκείνη η ρήση του οπαδού που λέει «εγώ πεθαίνω για την ομάδα μου». 

Όπως νά’ναι, από όπου να’ναι αυτή τη στιγμή οι Έλληνες προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα. Το 90% σε λίγο θα έχει την ανάγκη να ανοίξουν βιοτεχνίες που θα μπορούν κυριολεκτικά από τη μύγα ξίγκι. Ούτε αυτό δεν είναι για να πετάς. Δεν θα μπω στο ποδοσφαιρικό, το ποδόσφαιρο είναι ένα μπουρδέλο στην Ελλάδα ούτως ή αλλιώς, διότι όπως πάει στις εξέδρες σε λίγο θα είναι λιγότεροι άνθρωποι από ό τι στην κηδεία αστέγου. Εγώ δεν έχω παρά να συγχαρώ την κυρία Σούλα και τον ιδιοκτήτη του γραφείου κηδειών που έβαλαν το χέρι στην τσέπη. Κι δεν κάνω πλάκα. Όπως πάει σε λίγο ούτε μπάλα, ούτε μπάσκετ θα μπορούμε να δούμε λόγω αφραγκίας. 
http://www.pkool.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου