Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Πέθανε μετά το γκολ!

Θρήνος επικρατεί στην Σουηδία για τον χαμό του Βίκτορ Μπράνστρομ, που σε παιχνίδι 4ης κατηγορίας άφησε την τελευταία του πνοή μετά το γκολ που πέτυχε!

Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό καταγράφεται στον χώρο του ποδοσφαίρου, με τον τραγικό θάνατο του 29χρονου παίκτη της Πιτέα, στην αναμέτρηση με την Ουμελάντεν. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο λίγα μόνο....
λεπτά μετά το τέρμα που σημείωσε, από ανακοπή καρδιάς.

Τρία ασθενοφόρα εισήλθαν άμεσα εντός του γηπέδου, με τους γιατρούς να κάνουν μαλάξεις στον Μπράνστρομ, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να επανέλθει και έπειτα από λίγη ώρα άφησε την τελευταία του πνοή κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο παίκτης μάλιστα μπορεί να αγωνιζόταν στην άσημη Πιτέα, όμως μέχρι τον περασμένο Γενάρη έπαιζε με την φανέλα της Χέλσινγκμποργκ, η οποία συμμετέχει στην 1η κατηγορία του σουηδικού πρωταθλήματος. Ωστόσο έπειτα από ένα καρδιακό επεισόδιο που υπέστη αποχώρησε από την ομάδα και το γεγονός ότι οι γιατροί δεν του απαγόρευσαν στην συνέχεια να μπει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους, αποδείχτηκε μοιραίο για την ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου