Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Η ιστορία της Ελλάδος: Από τον «δούρειο ίππο», στους 153 «δούρειους ... γαϊδάρους» !!!

Συγχαρητήρια λοιπόν! Συγχαρητήρια στους 153 εντεταλμένους της φράου Μέρκελ που ψήφισαν εχτές «τον θάνατο του εμποράκου» και «την διάλυση της Ελληνικής οικογένειας»!

Ήταν η προτελευταία πράξη ενός γνήσιου Ελληνικού δράματος στο οποίο απουσιάζουν δύο πράγματα Ο από μηχανής θεός Και ο ένας και γνωστός «Εφιάλτης» που κοσμεί με την παρουσία του τα αρχαιοελληνικά δράματα! Εχτές δυστυχώς....
εμφανίστηκαν όχι ένας αλλά 153 Εφιάλτες!

Πολλαπλασιασμένοι από το Γερμανικό σύστημα που κουβάλησε ο Σημίτης στη χώρα! Πολλαπλασιασμένοι σαν τις ακρίδες που αφού κατασπάραξαν τα σπαρτά, τώρα αναζητούν λεία ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχει! Γνήσιοι απόγονοι και οι 153 του Εφιάλτη, έβαλαν στη χώρα το νομοσχέδιο δούρειο ίππο, για την πλήρη διάλυσή της! Οι σύγχρονοι Εφιάλτες, κυριολεκτικά έδωσαν ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, θεατρινισμού και πολιτικής απάτης, προκειμένου να εκφοβίσουν τους συναδέλφους τους και να ψηφίσουν αυτό το πολυνομοσχέδιο-καρμανιόλα!

Το πόσο πολύ έχουν παρεκτραπεί οι παρατρεχάμενοι της Μέρκελ φαίνεται αν μπεί κανείς στο site του Αδωνι Γεωργιάδη, του mister «νυν υπέρ πάντων Μνημονίων …αγών»!!! Κοιτάξτε τι μετωπίδα τεραστίων διαστάσεων είχε όλες αυτές τις μέρες στο προσωπικό του site¨ Κάντε το σταυρό σας να περάσουν τα μέτρα είπε ο πρώην υπερασπιστής του λαού και νυν υπερασπιστής των συμφερόντων Ρόθτσιλντ!!!

Δηλαδή να κάνουμε το σταυρό μας για να κοπούν οι συντάξεις! Να κάνουμε το σταυρό μας για να κοπούν οι μισθοί! να κάνουμε το σταυρό μας για να κοπούν τα επιδόματα! να κάνουμε το σταυρό μας για να θεωρηθούν τα μωρά ως τεκμήρια! να κάνουμε το σταυρό μας για να πληρώνουμε είσοδο στα νοσοκομεία! να κάνουμε το σταυρό μας για να πάρουν επιπλέον λεφτά οι τραπεζίτες! Οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο λογικής! Με απλά λόγια είναι για κλωτσιές! Και ειδικά με όσα έγιναν εχτές μέσα στο κοινοβούλιο, τα οποία και δημοσιεύσαμε στους aegeantimes με βίντεο, η Δημοκρατία στη χώρα έχει καταλυθεί, προκειμένου να πάρει ο Άδωνις, ο Αντώνις και τα άλλα παιδιά, το πακέτο της Μέρκελ, να το δώσουν στις τράπεζες κι έτσι να συνεχιστεί η … αστική τους Δημοκρατία! Δηλαδή η αστική τους κλεπτοκρατία που ρήμαξε τούτο τον τόπο και καταλήστεψε τον Έλληνα πολίτη!

Πραξικοπήματα από το Μειμαράκη είχαμε εχτές στη Βουλή κι αυτοί μας λένε να κάνουμε το σταυρό μας!!! Εκβιασμοί ένθεν κακείθεν από τον κομματικό τους στρατό, μέσα στη Βουλή! Τι ωραία χώρα ε; Ο διορισμένος κομματάρχης, εξάδελφος, ανιψιός, μπατζανάκης, συννυφάδα, κουμπάρα, ακόμη κι αδελφός, να εκβιάζουν αυτούς που τους διόρισαν στη βουλή, (τους βολευτές δηλαδή) ότι αν τους μειώσουν το μισθό, τότε θα κάνουν απεργία και δεν θα μπορέσει να συνεδριάσει η βουλή με αποτέλεσμα να μην περάσει το νομοσχέδιο καρμανιόλα της Μέρκελ! Το μνημόνιο 3 δηλαδή!

Βλέπετε αγαπητοί και αγαπητές μου, έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που οι πρόγονοί μας ανακάλυπταν τον δούρειο ίππο! Από τότε μέχρι σήμερα, έχουμε ανακαλύψει σε τούτη εδώ τη χώρα, τους … δούρειους γαιδάρους!!! Αποδείχτηκε εχτές ότι έχουμε πολλούς από δαύτους και είναι πάντοτε πάνω από 151, διατί το σύστημα έχει φροντίσει να έχει … ανταλλακτικά! Κάντε λοιπόν τώρα κι εσείς Άδωνι το σταυρό σας, μιας και πέρασαν τα μέτρα, γιατί ο λαός βράζει και βράζει εναντίον σας!

Πάντως εμείς οι Έλληνες, ευχαριστούμε και τους 153 δούρειους ... γαιδάρους! (ελπίζω να κατανοήσατε για ποιον πάει το υπονοούμενο ε;) Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο μεγάλος Γιώργος Σουρής, είχε γράψει για εσάς:
«Ω Ελλάς ηρώων χώρα , Τι γαιδάρους βγάζεις τώρα»! Δούρειους Γαιδάρους !!! Υποτακτικούς της Μέρκελ και των γκάουλάϊτερ που κουβάλησε στη χώρα! Πάντως όλα τα Ελληνικά δράματα, σώζονται με την εμφάνιση του «από μηχανής θεού»! Κι επειδή ο «από μηχανής θεός» της Ελλάδας, βαρέθηκε να την σώζει ξανά και ξανά, ίσως ήρθε πλέον ή ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι τον Μάρτιο του 2013, ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ, τότε θα πρέπει να αναλάβουμε εμείς οι ίδιοι , όλοι μαζί, τον ρόλο του από μηχανής θεού, και να απαλλαχτούμε επιτέλους από τους .. δούρειους γαιδάρους!!!
Γιώργος Αδαλής 
http://ksipnistere.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου