Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Βραζιλία έχεις ταλέντο και θεϊκά οπίσθια!

Σε περίπτωση που δεν έχετε μπει ήδη στο θέμα (συγχαρητήρια για την αυτοσυγκράτηση), πρόκειται για διαγωνισμό για την ανάδειξη των καλύτερων οπισθίων Βραζιλίας. Η εθνική εμμονή και η δύσκολη επιλογή για τους κριτές (φωτο).

Διαγωνισμοί τραγουδιού, χορού και μαγειρικής είναι κάποιες από τις τετριμμένες διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα για να....
αναδείξουν το ταλέντο των συμμετεχόντων.

Όμως, όλα αυτά για τη Βραζιλία αποτελούν απλώς μία βαρετή διαδικασία, αφού εκεί πραγματοποιείται ο πρωτότυπος διαγωνισμός επιβράβευσης των καλύτερων οπισθίων της χώρας.

Με τίτλο "Miss Bum Bum" θα βραβευθεί αυτή που θα έχει ''υπερήφανη'' πίσω κίνηση και θα καταφέρει να αναδειχθεί νικήτρια, αφού ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα σκληρός.

Είκοσι επτά υποψήφιες, μια για κάθε πολιτεία της χώρας, ανταγωνίζονται σε αυτά τα καλλιστεία, στα οποία οι χρήστες του διαδικτύου θα αναδείξουν τις 15 τελικές διεκδικήτριες, οι οποίες θα ταξιδέψουν στο Σάο Πάολο για να λάβουν μέρος στον μεγάλο τελικό.

Όλα τα καλλίγραμμα κορμιά θα παρελάσουν μπροστά από την κριτική επιτροπή, με τη νικήτρια να κερδίζει 2.500 δολάρια, τη δεύτερη 1.500 και τη τρίτη 1.000, όπως και αμέτρητα βλέμματα θαυμασμού...

Η Βραζιλιάνα συγγραφέας Γκρατσιέλα Μουράνο ερωτηθείσα για τον διαγωνισμό είπε ότι οι συμπατριώτες της έχουν εμμονή με το συγκεκριμένο σημείο του σώματος και η λέξη που χρησιμοποιούν για τα οπίσθια είναι το ''bumbum''.

''Όλες οι κοπέλες έχουν διαβάσει για το διαγωνισμό, παρόλο που δεν το παραδέχονται, ενώ όλοι οι άνδρες έχουν ως όνειρο μία θέση στην κριτική επιτροπή'' δηλώνει χαρακτηριστικά. Και ποιος δε θα ήθελε δηλώνουμε εμείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου