Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Όταν ο έρωτας "κατακτά" τους πολιτικούς: Από τον JFK, τον Ανδρέα Παπανδρέου στον Φρανσουά Ολάντ

Άνδρες πολιτικοί επιρρεπείς στα παραστρατήματα, που δεν μπορούσαν να έχουν μάτια για μία μόνο γυναίκα. "Ροζ" σκάνδαλα που τάραξαν τα νερά και απασχόλησαν τον Τύπο.

Το News 247 θυμάται οκτώ πολιτικά πρόσωπα που αγάπησαν και αγαπήθηκαν στο έπακρο. Άνδρες που απάτησαν και δεν λογάριασαν τίποτα για τον....
έρωτα και τις γυναίκες, τις πολλές γυναίκες.


Ανδρέας Παπανδρέου: Ένας έρωτας που γεννήθηκε πάνω από τα σύννεφα
Το μεγαλύτερο ίσως "ροζ" πολιτικό σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα, ήταν η ερωτική σχέση του Ανδρέα Παπανδρέου με την Δήμητρα Λιάνη.
Η ερωτική σχέση της τότε αεροσυνοδού της Ολυμπιακής με τον Ανδρέα Παπανδρέου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, ξεκίνησε τον Απρίλιο του 1986.
Τότε ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε ταξιδέψει στο Πεκίνο για να συναντηθεί με τον Τενγκ Σιαοπίνγκ (που ήταν ο ηγέτης της Κίνας μετά τον θάνατο του Μάο), συνοδευόμενος από τον υπουργό Εξωτερικών Κάρολο Παπούλια και τον υπουργό Εμπορίου Γιώργο Κατσιφάρα.
Παρότι παντρεμένος με την Μαργαρίτα, ο Ανδρέας Παπανδρέου φαίνεται πως ήταν λάτρης του ωραίου φύλου, καθώς δεν είναι λίγες οι φήμες γύρω από αυτό, ενώ έχει αποκτήσει και μια κόρη από εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με μια Σουηδή τηλεπαρουσιάστρια. Η Μαργαρίτα παρέμενε στο πλάι του σιωπώντας για τις πράξεις του μέχρι που τελικά χώρισαν.
Η σχέση του Ανδρέα Παπανδρέου με την Δήμητρα Λιάνη έγινε ευρέως γνωστή κατά την κρίσιμη περίοδο όπου ο Ανδρέας Παπανδρέου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Λονδίνου Χέρφιλντ για εγχείρηση καρδιάς υποφέροντας από φρικτούς πόνους το 1988 όταν η κ.α Λιάνη τον φρόντιζε και του συμπαραστάθηκε.


Στην ιστορία έχει μείνει άλλωστε και το διάσημο νεύμα του από τα σκαλοπάτια του αεροσκάφους που τον έφερε από το Λονδίνο, παρουσιάζοντάς την στους Έλληνες. Ήταν τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε υποβληθεί σε επιτυχή επέμβαση μπαι-πας στο Χέρφιλντ και επέστρεφε στην Ελλάδα. Το αεροσκάφος προσγειώνεται, δεκάδες χιλιάδες Έλληνες περιμένουν για να τον υποδεχτούν. Ο Ανδρέας Παπανδρέου βγαίνει από το αεροσκάφος και κατεβαίνει τα πρώτα σκαλιά αλλά γυρίζει το κεφάλι του προς τα πίσω, κάνοντας νόημα στην Δήμητρα Λιάνη να κατέβει τα σκαλιά μαζί του. Ήταν η στιγμή που επισημοποιήθηκε η σχέση τους ενώπιον των Ελλήνων για να παντρευτούν ένα χρόνο μετά στις 13 Ιουλίου του 1989. Σημειώνεται ότι η Δήμητρα Λιάνη ήταν η τρίτη κατά σειρά σύζυγός του.

Με την επάνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και του Ανδρέα Παπανδρέου στην πρωθυπουργία το 1993, ανέλαβε τη διεύθυνση του ιδιαίτερου γραφείου του πρωθυπουργού, μέχρι το 1996. Εκείνη την περίοδο έγινε στόχος προσβλητικών δημοσιευμάτων από εφημερίδες, που δημοσίευσαν φωτογραφίες από την ιδιωτική ζωή της και την κατηγορούσαν ότι εκμεταλλευόταν τον βαριά άρρωστο Ανδρέα Παπανδρέου και κυβερνούσε την Ελλάδα με μία «αυλή» πιστών υποτακτικών που περιελάμβανε φίλες της αεροσυνοδούς της Ολυμπιακής Αεροπορίας και μοντέλα, καθώς και αξιωματικούς της Ε.Υ.Π. και της προσωπικής φρουράς του Ανδρέα Παπανδρέου. Πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης με τη σειρά τους επιτέθηκαν σ'αυτές τις εφημερίδες και συμπαραστάθηκαν στην Δήμητρα Λιάνη, λέγοντας ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ήταν άθλιες συκοφαντίες και απόπειρα χυδαίας εκμετάλλευσης της ιδιωτικής ζωής ενός ανθρώπου.
Βλαντιμίρ Πούτιν: Τα καλογυμνασμένα μωρά του Ρώσου προέδρου
Ο Ρώσος πρόεδρος φαίνεται πως έχει αδυναμία στις καλογυμνασμένες αθλήτριες, τις οποίες ο ρωσικός Τύπος ονομάζει "Putinskie Krasotki", δηλαδή "Τα μωρά του Πούτιν".
Το 2008 τα κορίτσια του Πούτιν που είχαν γίνει ευρέως γνωστά ήταν οι αθλήτριες Σβετλάνα Χόρκινα (πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής με επτά χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες), Σβετλάνα Ζούροβα (πρώην αθλήτρια στο ολυμπιακό πατινάζ), Ναταλία Κάρποβιτς (πρώην πρωταθλήτρια πυγμαχίας) και Σβετλάνα Ζαχάροβα (βασική χορεύτρια του μπαλέτου Μπολσόι).

Μάλιστα, φήμες λένε ότι ο Πούτιν σχετίστηκε ερωτικά και με την προσωπική του φωτογράφο Γιάννα Λαπίκοβα.
Ωστόσο, η 30χρονη χρυσή Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα, φέρεται πως είναι η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του Βλαντιμίρ Πούτιν και της Λουντμίλα, ο οποίος και τερματίστηκε τον Ιούνιο του 2013.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2000 όταν η 17χρονη τότε Καμπάεβα επέστρεψε από το Σίδνεϊ με το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο, ενώ η πρώτη τους φωτογραφία τραβήχτηκε στις 10 Μαρτίου 2004 λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, τότε που ο Πούτιν υποδέχτηκε την Ολυμπιακή ομάδα στην προεδρική κατοικία Νόβο-ογκάρεβο έξω από τη Μόσχα.
Ωστόσο, οι φήμες για την εξωσυζυγική σχέση του Πούτιν με την Καμπάεβα άρχισαν να οργιάζουν από το 2008 αλλά πέρα από κάποια "τυπικά" ενσταντανέ κανείς δεν κατάφερε να απαθανατίσει κάτι πιο... καυτό.

Μέχρι που η ρωσική εφημερίδα "Moskovsky Korrespondent", επικαλούμενη ανώνυμο μάρτυρα, υποστήριξε ότι Πούτιν και Καμπάεβα έχουν ερωτικό δεσμό και ότι μάλιστα έχουν αρραβωνιαστεί κρυφά. Σύντομα η εφημερίδα αναγκάστηκε να κλείσει, προβάλλοντας σαν δικαιολογία ότι δεν μπορούσε να εξασφαλίσει διαφήμιση.
Λέγεται, μάλιστα, πως τα δύο παιδιά της 30χρονης σήμερα πολιτικού καθώς είναι αντιπρόεδρος της Επιτροπής πολιτικής νεολαίας στο Κοινοβούλιο και πρώην αθλήτριας είναι δικά του.
Ο Λευκός Οίκος που έγινε... ροζ
Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι
"Ο JFK είχε μία σχεδόν ανεξάντλητη σεξουαλική όρεξη και σήμερα θα λέγαμε ότι αντιμετώπιζε τις ωραίες γυναίκες ως σεξουαλικά αντικείμενα", αναφέρεται στο βιβλίο "The Kennedy Half-Century: The Presidency, Assassination and Lasting Legacy of John F. Kennedy".
Τα παραστρατήματα του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, ήταν αρκετά, τα οποία μάλιστα γνώριζε η Τζάκι αλλά φαίνεται πως έδινε τόπο στην οργή. Μόνο με μία γυναίκα είχε τεράστιο πρόβλημα, την Μέριλιν Μονρόε και την αδυναμία που έδειχνε να είχε ο σύζυγός της.
Σύμφωνα με το βιβλίο του Κρίστοφερ Άντερσεν "These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie", ο Κένεντι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με την Μέριλιν.

Όπως αναφέρει ο συγγραφέας, η Μέριλιν είχε τηλεφωνήσει στην Τζάκι για να της εξομολογηθεί ότι είχε σχέση με τον σύζυγό της, και να της πει ότι είχαν ήδη συμφωνήσει να ζήσουν μαζί για να την ακούσει να λέει ατάραχη: "Ωραία, θα φύγω εγώ λοιπόν και εσύ θα αποκτήσεις όλα τα προβλήματα".
Η Πρώτη Κυρία συστηματικά εθελοτυφλούσε για τις εξωσυζυγικές περιπέτειες του JFK, αλλά σύμφωνα με το βιβλίο η σχέση του με τη Μονρόε "την ενοχλούσε πολύ".
Θρυλικό άλλωστε είναι  και το "Happy Birthday, Mr President" της Μέριλιν Μονρόε προς τον Τζον Κένεντι το 1962.
Ενδεικτικά, μεταξύ των παρασπονδιών του JFK, ήταν η Τζούντιθ Κάμπελ, η Μίμι Μπέρντσλι, η Πάμελα Τέρνερ, η Μέρι Πίντσοτ Μέγιερ, η Μπλέιζ Σταρ και η Μάρλεν Ντίντριχ.

Ο Κένεντι γνώρισε τη Τζούντιθ Κάμπελ, μέσω του Φρανκ Σινάτρα ενώ η ίδια δήλωσε ότι είχαν μια διετή ερωτική σχέση. Η σχέση τους παρέμενε κρυφή μέχρι που μέλη του ρεπουμπλικανικού κόμματος το διέρρευσαν στον Τύπο το 1975. Το 1977 η Κάμπελ δημοσίευσε και βιβλίο (Judith Exner: My Story) στο οποίο αναφέρθηκε για τη σχέση τους.
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι είχε μείνει έγκυος από τον Κένεντι αλλά διέκοψε την κύηση.

Άλλη μια ερωμένη του Κένεντι ήταν η Μίμι Μπέρντσλι, μια 19χρονη μαθητευόμενη με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό επί 18 μήνες. Και αυτή δεν έχασε την ευκαιρία να γράψει βιβλίο, στο οποίο περιγράφει πώς είχε την πρώτη σεξουαλική επαφή της ζωής της στο κρεβάτι της Τζάκι με τον πρόεδρο. Κάνει, δε, αναφορά για παιχνίδια με... πλαστικά παπάκια στο προεδρικό μπάνιο.

Από το στόχαστρο του Κένεντι δεν γλίτωσε ούτε η γραμματέας της Τζάκι, η 23χρονη Πάμελα Τέρνερ, η οποία αν και ήταν άπειρη, έπεισε την γυναίκα του να την προσλάβει.

Την ίδια περίπου περίοδο είχε ερωτικές επαφές και με την Μέρι Πίντσοτ Μέγιερ, η οποία ήταν παντρεμένη με πράκτορα της CIA. Ένα χρόνο μετά από τη δολοφονία του Κένεντι, βρέθηκε και εκείνη νεκρή, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η υπόθεση ότι οι μυστικές υπηρεσίες θέλησαν να της κλείσουν το στόμα.

Τέλος, η κόρη της Μάρλεν Ντίντριχ, σε βιβλίο που κυκλοφόρησε το 1993 υποστήριξε ότι η μητέρα της είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με τον Κένεντι στο εσωτερικό του Λευκού Οίκου, ενώ άλλη μια που πέρασε από το κρεβάτι του Κένεντι ήταν η διάσημη στριπτιζέζ Μπλέιζ Σταρ η οποία είχε δηλώσει στο People το 1989 ότι είχαν ένα σύντομο δεσμό πριν αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ.
Μπιλ Κλίντον
Το λεγόμενο "Monicagate" συντάραξε συθέμελα την αμερικανική κοινή γνώμη. Τα καμώματα του Μπιλ Κλίντον με τον... λεκέ στο φόρεμα και το στοματικό σεξ που έκανε η Μόνικα Λεβίνσκι έφεραν τα πάνω κάτω στον Λευκό Οίκο που έγινε "ροζ".
Ήταν καλοκαίρι του 1998 όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας η "ανάρμοστη σχέση" του Μπιλ Κλίντον με τη μαθητευόμενη στον Λευκό Οίκο Μόνικα Λεβίνσκι.

Παρά τα ψέματα που είπε ο Μπιλ Κλίντον σε απευθείας μετάδοση, παραδέχτηκε τελικά ότι "παραπλάνησε" το λαό για τη σχέση του. Μετά το "συμμάζεμα" δηλώσεων, κατάφερε τελικά να παραμείνει και για δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο με τον αμερικανικό λαό να τον συγχωρεί.

Από την πλευρά της, η Χίλαρι, σύζυγος του Κλίντον μπορεί να κοκκίνιζε από ντροπή στο άκουσμα των αποκαλύψεων, όμως δικαιώθηκε με την επιλογή της να τον στηρίξει καθώς έγινε υπουργός Εξωτερικών.
Ειδικότερα, η ιστορία είχε ξεκινήσει στις 19 Ιανουαρίου 1998 όταν το Drudge Report έγραψε για φήμες στους δημοσιογραφικούς κύκλους της Ουάσιγκτον περί σεξουαλικής σχέσης του προέδρου με μια νεαρή μαθητευόμενη, που του έφερνε πίτσες στο Οβάλ Γραφείο την περίοδο 1995-96.
Το σκάνδαλο ήρθε στο φως το 1998 με αφορμή την υπόθεση της Πόλα Τζόουνς που μήνυσε το Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση. Μάλιστα, η Μόνικα έκανε το λάθος να εμπιστευθεί τις ερωτικές περιπτύξεις της με τον Κλίντον στη φίλη της, Λίντα Τριπ, η οποία μαγνητοφώνησε τις συνομιλίες τους και έδωσε την ιστορία στο Νewsweek.

Παράλληλα, το περιοδικό Νational Enquirer στις 1η Αυγούστου του 2013 έφερε στο φως της δημοσιότητας  ένα μαγνητοφωνημένο μήνυμα της Μόνικα Λεβίνσκι 3 λεπτών και 47 δευτερολέπτων, προς τον Μπιλ Κλίντον.
Το ηχητικό υλικό ήταν στα χέρια του ένας υπάλληλος καθαριότητας του Λευκού Οίκου. Φίλοι της Λεβίνσκι του είχαν ζητήσει να το καταστρέψει, κάτι που δεν έκανε.
Σχεδόν δεκαπέντε χρόνια αργότερα το πούλησε στο σκανδαλοθηρικό περιοδικό National Enquirer.
"Αφού γνωρίζω ότι αύριο το βράδυ θα είσαι μόνος, έχω δύο προτάσεις για εσένα και καμία από αυτές δεν περιλαμβάνει το ενδεχόμενο να μη βρεθούμε. Δεν έχεις, λοιπόν, παρά να το πάρεις απόφαση» ακούγεται να λέει η πρώην εκπαιδευόμενη του Λευκού Οίκου.
"Μπορώ να τρυπώσω στα γρήγορα (στο γραφείο σου) και να μείνω μαζί σου 15-30 λεπτά. Εγώ θα το ήθελα πάρα πολύ αυτό. Η άλλη μου πρόταση είναι να πάμε να δούμε καμιά ταινία και να πάρουμε φαγητό σε πακέτο... δεν μπορείς να μου αρνηθείς, επειδή είμαι πολύ χαριτωμένη και αξιολάτρευτη... Και επειδή δεν θα εργάζομαι για πολύ καιρό ακόμη εδώ. Για αρχή, θα μπορούσα να βγάλω όλα μου τα ρούχα..." επιμένει η Μόνικα.
Σημειώνεται ότι ο Μπιλ Κλίντον και η Μόνικα Λεβίνσκι είχαν διετή σχέση, από τον Νοέμβριο του 1995 μέχρι τον Μάρτιο του 1997.
Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Come to Daddy
Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο πιο μπερμπάντης από τους μπερμπάντηδες πολιτικούς. Δεν είχε άδικο ο Economist όταν σε εξώφυλλό του αφιερωμένο στον Καβαλιέρε, είχε τίτλο "Ο άνθρωπος που πήδηξε μια ολόκληρη χώρα", #diplis για να μιλήσουμε με όρους τουιτερικούς.

Η πιο πολύπαθη σύζυγος πολιτικού είναι σίγουρα η δεύτερη σύζυγός του, η 58χρονη Βερόνικα Λάριο, η οποία δεν άντεξε- και πως να αντέξει άλλωστε- τα καμώματά του και το 2009 ζήτησε διαζύγιο μετά από 19 χρόνια έγγαμου βίου.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η παρουσία του "Καβαλιέρε" στο πάρτι γενεθλίων μιας 18χρονης της Νοέμι Λετίζια. Η Λάριο, κατηγόρησε τον Μπερλουσκόνι, ότι δεν παρευρισκόταν στα γενέθλια των παιδιών του, αλλά φρόντισε να πάει σε μια άγνωστη 18χρονη και άφησε να εννοηθεί ότι ο σύζυγός της είχε σχέση με ανήλικες, όπως η Λετίζια.

Η Λετίζια είχε δηλώσει ότι είχε περάσει αρκετό χρόνο με τον Σίλβιο και ότι συνήθιζε να τον φωνάζει... "μπαμπάκα". Τα δημοσιεύματα έδιναν και έπαιρναν και η Λετίζια φρόντιζε να παραμένει στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας ότι ο Μπερλουσκόνι της είχε υποσχεθεί ότι θα τη φροντίσει και θα τη στηρίξει οικονομικά για να κάνει καριέρα.
Μάλιστα, το 2007 η Λάριο είχε αποστείλει ανοιχτή επιστολή στην εφημερίδα "La Repubblica" με την οποία απαιτούσε από τον Μπερλουσκόνι να της ζητήσει δημοσίως συγνώμη για κάποια από τα παραστρατήματά του. Δικαστήριο του Μιλάνου της είχε επιδικάσει στα τέλη του 2012 διατροφή 36 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό που τελικά έριξε το δικαστήριο της Μόντσα στα 16,8 εκατ. το χρόνο.
Μετά τη Λετίζια, ο Καβαλιέρε δεν ησύχασε καθόλου αλλά επανήλθε δριμύτερος το 2010 με τα "Μπούνγκα- Μπούνγκα" πάρτι. Κεντρικό πρόσωπο του εν λόγου σκανδάλου η Ρούμπι, όπως ήταν το ψευδώνυμο της Καρίμα ελ-Μαχρούγκ, μιας ανήλικης μαροκινής χορεύτριας. Πληρωμένο σεξ, πριβέ πάρτι και χαρέμια γυναικών στη βίλα Σαν Μαρίνο του Αρκορε η συνταγή του Καβαλιέρε για ατελείωτη ηδονή.
"Καλύτερα να σου αρέσουν τα όμορφα κορίτσια, παρά να είσαι γκέι", είχε δηλώσει θρασύτατα ο Μπερλουσκόνι.
Η τότε ανήλικη Ρούμπι υποστήριξε αργότερα, πως ήταν παρούσα σε τουλάχιστον 13 ιδιωτικά πάρτι, που οργάνωσε ο πρωθυπουργός  στη βίλα του, μέσα σε ένα χρόνο, όταν ακόμη προσπαθούσε να "εισχωρήσει" στο χώρο της μόδας και της τηλεόρασης.

Σε τηλεφωνική συνομιλία της Ρούμπι τον Οκτώβριο του 2010, που δημοσίευσε η "Repubblica", η Μαροκινή αναφέρει μεταξύ άλλων: "Ο Σίλβιο έχει ξετρελαθεί μαζί μου. Θα μου δώσει ό,τι ζητήσω, φτάνει να μη μιλήσω με τους δημοσιογράφους", προσθέτοντας ότι ο Μπερλουσκόνι την πλήρωνε ως και 47.000 ευρώ την εβδομάδα.
Η εισαγγελέας Ιλντα Μποκασίνι μιλούσε ξεκάθαρα για ένα δίκτυο πορνείας που ήταν οργανωμένο γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό από τον δημοσιογράφο Εμίλιο Φέντε, την πρώην περιφερειακή σύμβουλο της Κεντροδεξιάς Νικόλ Μινέτι και τον πρώην μάνατζερ μοντέλων και ηθοποιών Λέλε Μόρα.
Μικρή λεπτομέρεια: Και η Μινέτι αποκάλυψε ότι είχε ερωτικό δεσμό με τον Καβαλιέρε.
"Μόλις τον γνώρισα-πρόσθεσε η 28χρονη οδοντοτεχνίτης και πρώην πολιτικός- με σαγήνευσε αμέσως με την χαρισματική του προσωπικότητα. Πρώτα γίναμε φίλοι, και μετά από λίγο, άρχισε ο δεσμός μας", είχε δηλώσει.
Στις 24 Ιουνίου 2013, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι καταδικάστηκε για σεξ επί πληρωμή με ανήλικη και για κατάχρηση εξουσίας, στην προσπάθειά του να κουκουλώσει την υπόθεση. Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν 7 χρόνια φυλάκιση και ισόβια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Άσκησε έφεση και η ποινή έμεινε ανεκτέλεστη, μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του, που ίσως πάρει αρκετά χρόνια.
French do it better
"Η ζωή είναι μικρή, κάντε μια εξωσυζυγική σχέση", είναι το σλόγκαν του dating site για παντρεμένους Ashleymadison.com, το οποίο όχι άδικα έχει βγάλει πόστερ με Γάλλους προέδρους (Μιτεράν, Σιράκ, Σαρκοζί, Ολάντ), οι οποίοι έχουν σημάδια από κραγιόν στο πρόσωπό τους.

Η ιστοσελίδα που λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 2012, εκμεταλλεύτηκε τη φήμη των Γάλλων πολιτικών που τους θέλουν να έχουν αδυναμία στο ωραίο φύλο. Μάλιστα, δεν υπάρχει πρόεδρος στη Γαλλία από το 1974 που να μην έχουν ακουστεί φήμες περί απιστίας.
Φρανσουά Μιτεράν
Το πάθος του ιστορικού ηγέτη της Γαλλίας, Φρανσουά Μιτεράν για τις γυναίκες ήταν τέτοιο που τον είχε οδηγήσει σε πολλές εξωσυζυγικές περιπέτειες, φτάνοντας στο σημείο να δημιουργήσει κρυφά μια δεύτερη οικογένεια!
Η ερωτική σχέση του με την επιμελήτρια του μουσείου Ορσέ, Αν Πινζό ξεκίνησε πριν από το 1975, όταν γεννήθηκε η κόρη τους Μαζαρίν. Μάλιστα, ο Μιτεράν επισκεπτόταν την "επίσημη" οικογένειά του τα σαββατοκύριακα, ενώ η Πινζό με τη κόρη τους ζούσαν σε ένα σπίτι ιδιοκτησίας του γαλλικού κράτους φυσικά.
Η σχέση τους ήρθε στο φως της δημοσιότητας το 1995 ότι διέρρευσαν φωτογραφίες του Μιτεράν και της Αν κατά την έξοδό τους από ένα εστιατόριο.
Η Ντανιέλ Μιτεράν αποδέχθηκε τα παραστρατήματα του συζύγου της και παρέμεινε μέχρι τέλους δίπλα του. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή στην κηδεία του Μιτεράν, όπου παρευρέθηκαν τόσο η σύζυγός του  όσο και η ερωμένη του, Αν.

Η φωτογραφία στην οποία στέκονται δίπλα-δίπλα στην κηδεία του έκανε τον γύρο του κόσμου.
Η για καιρό άγνωστη κόρη του Μιτεράν, Μαζαρίν δημοσίευσε μάλιστα και βιβλίο, στο οποίο μετέφερε τις αναμνήσεις της με τον πατέρα της. Παράλληλα, στο βιβλίο Conduite a gauche (Οδηγώντας στα αριστερά), με συγγραφέα τον οδηγό του Μιτεράν, Πιέρ Τουρλιέ, περιγράφεται η ακόρεστη επιθυμία του για τις γυναίκες.
Όπως γράφει ο Τουρλιέ, ο Μιτεράν κάποιες φορές συναντούσε τρεις γυναίκες, που τις αποκαλούσε τρία πιάτα: το ορεκτικό, το κύριο πιάτο και το επιδόρπιο.
Συμπεριφερόταν άψογα σε κάθε σύντροφό του, υποστηρίζει ο- από το 1974 έως το θάνατό του, το 1996- οδηγός του, καθώς όπως γράφει όλες ανταμείβονταν με τον ιδανικότερο τρόπο αφού υπήρχε πάντα μια θέση για αυτές στο Σοσιαλιστικό Κόμμα.
Ωστόσο, είχε πάθος με τη Πινζό και της έκανε απίστευτες ζήλιες κατά τον Τουρλιέ.
Μάλιστα, όπως σημειώνει, το έργο ανεύρεσης περιστασιακών συντρόφων είχε αναλάβει ο φίλος και σύμβουλος του Μιτεράν, Φρανσουά ντε Γκροσούβρ, ο οποίος αυτοκτόνησε το 1994.
Νικολά Σαρκοζί
Ο προηγούμενος πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, είναι και αυτός αθεράπευτα λάτρης των γυναικών, και δη των μοντέλων, "μοντελοπνίχτης" δηλαδή.
Έχοντας παντρευτεί δύο φορές (το 1982 με την Μαρί-Ντομινίκ Κουλιολί με την οποία απέκτησε δύο γιους και το 1996, την Σεσιλιά Σιγκανέρ-Αλμπενίζ με την οποία απέκτησε ένα γιο) το 2007 χώρισε τη δεύτερη σύζυγό του για να παντρευτεί... 11 εβδομάδες μετά την Κάρλα Μπρούνι με την οποία απέκτησε μία κόρη.

Τον Δεκέμβριο του 2007 δημοσιεύτηκαν στον Τύπο φωτογραφίες του Σαρκοζί με την Ιταλίδα Κάρλα Μπρούνι. Το ζευγάρι πέρασε μαζί τις διακοπές των Χριστουγέννων στην Αίγυπτο, ενώ παντρεύτηκαν στο Παρίσι στις 2 Φεβρουαρίου 2008, με την Μπρούνι να αποκτά την Γαλλική υπηκοότητα.
Μάλιστα, ο Σαρκοζί είχε επίσης σχέσεις με την Ανν Φουλντά, γνωστή πολιτική ρεπόρτερ της "Le Figaro", τη διετία 2005- 2006.
Σημειώνεται ότι η δεύτερη σύζυγός του, Σεσιλιά μόνο βαρέως δεν το πήρε, απάντησε με το ίδιο νόμισμα, καθώς παντρεύτηκε τον Γάλλο επιχειρηματία Ρισάρ Ατιάς με τον οποίο απάτησε τον Σαρκοζί (Μία σου και μία της Νικολά...)
Φρανσουά Ολάντ
Το τελευταίο χτύπημα εξ Γαλλίας έρχεται από τον νυν πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, τον οποίο "έκαψε" δημοσίευμα του περιοδικού "Closer".
Το γαλλικό περιοδικό το οποίο αποκάλυψε τη φημολογούμενη σχέση του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ υποστηρίζει σήμερα ότι η σχέση τους είχε αρχίσει πριν από δύο χρόνια.

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011 μέσω της πρώην συντρόφου και μητέρας των παιδιών του Ολάντ, Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Ο Ολάντ εγκατέλειψε τη Ρουαγιάλ το 2007 για την πρώτη κυρία Βαλερί Τριερβελέρ.
Το "Closer" αναφέρει ότι η ηλικίας 41 ετών Γκαγιέ συστήθηκε στον 59χρονο Ολάντ ως μια από τις ηθοποιούς που υποστήριζαν τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ στη διάρκεια της αποτυχημένης προσπάθειάς της να εκλεγεί στην προεδρία της Γαλλίας το 2007.
Σύμφωνα με το περιοδικό, ανάμεσα στον Ολάντ και την Γκαγιέ, η οποία είναι χωρισμένη και μητέρα δυο παιδιών, υπήρξε έλξη από την πρώτη στιγμή η οποία πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε σχέση. Το ειδύλλιο ατόνησε στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία και αναθερμάνθηκε πάλι στα μέσα του 2013.
Από την πλευρά του Ολάντ εκφράστηκε οργή για "παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής" και απείλησε με αγωγές κατά του περιοδικού. Η ίδια η Γκαγιέ είχε ήδη υποβάλει καταγγελία, από τον Μάρτιο του 2013, στην εισαγγελία του Παρισιού κατά υπεύθυνων για τη διάδοση φήμης σχετικά με σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο. Μετά τις νομικές απειλές το περιοδικό ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε απόσυρση του δημοσιεύματος από την ηλεκτρονική του έκδοση.

Ωστόσο, τις επόμενες ημέρες και ενώ τα σχετικά δημοσιεύματα γύρω από την προσωπική του ζωή συνεχίζονταν, με δήλωση του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ολάντ ανακοίνωσε, δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με τη Γκαγιέ, περί τα τέλη του Ιανουαρίου, ότι χώρισε επίσημα με τη Βαλερί Τριερβελέρ.
Μάλιστα η Bild σε δημοσίευμά της υποστήριξε ότι η Γκαγιέ ήταν έγκυος και απέβαλε.
"Τα Μάιο του 2013, λίγο πριν από την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών έχασε το παιδί στο οποίο ήταν έγκυος από τον Ολάντ. Και ήταν τεσσάρων μηνών", αναφέρει η Bild.
Εξουσία, σεξ, γυναίκες. Το τρίπτυχο που οδηγεί σε σκάνδαλα και δεν θα σταματήσει ποτέ, γιατί άνθρωποι είμαστε και έχουμε και αδυναμίες. Ήδη λέγεται πως ο γάμος του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα με τη Μισελ περνάει κρίση.

Άλλωστε το βλέμμα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ ήταν το κάτι άλλο τη στιγμή που ο Ομπάμα φλέρταρε με την πρωθυπουργό της Δανίας Helle Thorning-Schmidt στη διάρκεια τελετής για τον Νέλσον Μαντέλα όπου έβγαλαν μέχρι και... selfie.

Μάλιστα, φήμες θέλουν τον αμερικανό πρόεδρο να σχετίζεται ερωτικά με τη Μπιγιονσέ. Οι φήμες παραμένουν φήμες μέχρι να επιβεβαιωθούν... Για να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου