Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

Η Χρυσή Αυγή έβγαλε βίντεο ντοκουμέντο με τον Σαμαρά΄(;) να φέρεται να λέει να "γ@μ@σει" τους βουλευτές του Λαϊκού συνδέσμου

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής υπάρχει ένα βίντεο όπου ακούγεται μια φωνή που μοιάζει με του Σαμαρά να λέει:

"Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γ@μ@σει" 

Δείτε το παρακάτω βίντεο:


Όπως είπε ο Η. Κασιδιάρης: Η εντολή Σαμαρά είναι ξεκάθαρη και σαφής: "Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γα...". Η γνησιότητα του βίντεο ελέγχεται και την δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη.Κασιδιάρης: Το επίμαχο υλικό έχει αποσταλεί σε ειδικούς πραγματογνώμονες- δήλωση ενοχής η σιωπή.

«Δήλωση ενοχής» χαρακτηρίζει σε δήλωσή του ο Ηλίας Κασιδιάρης την «απόλυτη σιωπή του Μαξίμου και των ΜΜΕ της διαπλοκής», αναφερόμενος στο επίμαχο ηχητικό ντοκουμέντο. «Το επίμαχο υλικό έχει ήδη αποσταλεί σε ειδικούς πραγματογνώμονες στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την πιστοποίηση της γνησιότητας και την ταυτοποίηση της φωνής του Σαμαρά. Εν συνεχεία θα γίνει κάθε νόμιμη ενέργεια και οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες».

Υπέρ της άρσης ασυλίας για τέσσερις βουλευτές αποφάσισε σήμερα η Ολομέλεια της Βουλής. Για την υπόθεση της παρουσίασης προϊόντος παράνομης βιντεοσκόπησης, η Βουλή αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα της εισαγγελικής Αρχής για την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη με ψήφους 219 υπέρ, 18 κατά και 1 «παρών».

Για τους άσκοπους πυροβολισμούς στην κηδεία του Νίκου Ντερτιλή, η Βουλή αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα της εισαγγελικής Αρχής για την άρση ασυλίας των Ηλία Παναγιώταρου, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και Ευστάθιου Μπούκουρα με 222 υπέρ, 13 κατά και 3 «παρών».

Η ψηφοφορία είναι φανερή και σύμφωνα με το αποτέλεσμα, κατά της άρσης ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη εκτός από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν ψηφίσει οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Τέρενς Κουίκ, Γιάννης Δημαράς, Κώστας Δαμαβολίτης, Μαρίνος Ουζουνίδης, Παύλος Χαϊκάλης, Μαρία Κόλλια, Σταυρούλα Ξουλίδου. «Παρών» δήλωσε η Γαβριήλ Αβραμίδης.
http://www.huffingtonpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου