Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Όταν το νυστέρι πάει… Χόλιγουντ

Το πριν και το μετά των διασήμων

Όταν η Renee Zellweger εμφανίστηκε πριν μερικές μέρες σε εκδήλωση στο Λος Άντζελες με πρησμένο πρόσωπο, οι φήμες ότι έχει κάνει πλήθος αισθητικών επεμβάσεων οργίασαν. Η μεταμόρφωσή της δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ωστόσο δεν είναι η μόνη. Πολλοί είναι οι σταρ του Χόλιγουντ που έχουν καταφύγει στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού κατά τη διάρκεια της καριέρας. Κάποιοι έχουν τονίσει σημεία του προσώπου τους και κάποιοι....
άλλοι έχουν γίνει αγνώριστοι.

Η DailyMail «ξεσκεπάζει» το πριν και το μετά και άλλων διάσημων μεταμορφωμένων σταρ.

Renee Zellweger 
Η πρόσφατα εμφάνιση της Renee Zellweger στην απονομή των 21ων βραβείων του περιοδικού ELLE, έκανε τις φαρμακόγλωσσες του Χόλιγουντ να κάνουν λόγο για αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις, ενώ σε όλον τον κόσμο τα ηθικολογικά social media ξεσπάθωσαν κάνοντας λόγο για ένα ακόμη θύμα της ματαιοδοξίας της βιομηχανίας του θεάματος.

Η αδυνατισμένη και 45χρονη πλέον Renee δεν μοιάζει με την συμπαθητική Μπρίτζετ Τζόουνς που ο κόσμος του σινεμά την αγάπησε στα 90s. Η ίδια αρνήθηκε τα περί πλαστικής και απάντησε: Είμαι χαρούμενη που ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι διαφορετική! Ζω μια διαφορετική, χαρούμενη, πιο γεμάτη ζωή και είμαι εκστασιασμένη αν αυτό φαίνεται στο πρόσωπό μου.

Donatella Versace 
Η Donatella Versace έχει υποστηρίξει επανειλημμένως ότι δεν έχει κάτσει στο χειρουργικό τραπέζι αλλά έχει κάνει μπότοξ και χρησιμοποιεί «εξαιρετικά» προϊόντα προσώπου σε μία προσπάθεια να παγώσει το χρόνο. Δείτε την αριστερά το 1993 και δεξιά το 2014

Heidi Montag 
Το 2010, η Heidi Montag υπεβλήθη σε δέκα πλαστικές επεμβάσεις σε μια μέρα. Λίγο αργότερα παραδέχτηκε ότι το μετάνιωσε. Δείτε την αριστερά το 2006 και δεξιά το 2010 όπου μοιάζει περισσότερο με πλαστική κούκλα.

Janice Dickinson 
Υπήρξε μία από τις πιο όμορφες μαζορέτες. Η Janice Dickinson ζει για τις πλαστικές επεμβάσεις. Η γυναίκα από το 1977 μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά της. Δείτε την αριστερά το 1977 και δεξιά το 2014.

Blake Lively
Η Blake Lively, η ηθοποιός του «Gossip Girl» έφτιαξε τη μύτη της το 2013 ενώ στη φωτογραφία φαίνονται και τα δόντια της κάπως διαφορετικά.  Δείτε την αριστερά το 2005 και δεξιά το 2014.

Lindsay Lohan
Το άλλοτε δροσερό και γλυκό κοριτσάκι έχει βάλει τόνους... σιλικόνης στα μάγουλά του. Δείτε την Lindsay Lohan αριστερά το 2004 και δεξιά το 2014.

Kim Kardashian
Σύμφωνα με φήμες, ο Kanye West έχει απαγορεύσει στη σύζυγό του Kim Kardashian να κάνει οποιαδήποτε πλαστική επέμβαση. Ο λόγος; Η μητέρα του πέθανε στο χειρουργικο τραπέζι. Τώρα το αν τον άκουσε ή όχι δεν έχει ξεκαθαριστεί. Στη φωτογραφία (αριστερά) το 2006 και (δεξιά) το 2014

Sharon Osbourne 
Η Sharon Osbourne το 2000 δεν είχε τόσο μεγάλα χείλια. Όμως 14 χρόνια μετά είναι τόσο φουσκωμένα και μεγάλα που νομίζεις πως θα εκραγούν. Δείτε την αριστερά το 2000 και δεξιά στο 2014.

Tori Spelling 
Η Tori Spelling έχει παραδεχτεί πως έχει πειράξει τη μύτη της. Πάντως από το 1994 μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά στο πρόσωπό της.

Mickey Rourke 
Το 2005 ο Mickey Rourke έκανε τη μεγάλη επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη μες την ταινία «Sin City». Τότε ήταν που παραδέχτηκε ότι το πρόσωπό του έχει καταστραφεί από τα τόσα χρόνια ερασιτεχνικής πυγμαχίας. Όμως φαίνεται ότι πήγε στο… λάθος άνθρωπο για να διορθώσει το πρόσωπό του. Στη φωτογραφία αριστερά το 1985 και δεξιά το 2013.

Cher
«Οι πλαστικές με κάνουν χαρούμενη» είχε πει η Cher. Λάτρης των αισθητικών επεμβάσεων έχει φτιάξει ένα πρόσωπο που δεν θυμίζει σε τίποτα μία γυναίκα 68 ετών. Στη φωτογραφία αριστερά το 1994 και δεξιά το 2014.

Melanie Griffith 
εν έχει μιλήσει δημοσίως για χειρουργικές επεμβάσεις, όμως το πρόσωπο της Melanie Griffith είχε μια δραματική μεταμόρφωση το 1995. Αριστερά το 1994 και δεξιά το 2014.

Meg Ryan
Η Meg Ryan βάζει επιθέματα κολλαγόνου για να φαίνεται πιο νέα... Τώρα το αν το καταφέρνει…Αριστερά στη φωτογραφία το 1987 και δεξιά το 2013.

Katie Price
Η Katie Price είναι διάσημη για τις πολλές εγχειρήσεις στο στήθος της, αλλά το πρόσωπό της έχει επίσης αλλάξει από την τρυφερή ηλικία των 16 σε σχέση με το 2012.

Megan Fox

Η Megan Fox ήταν και παραμένει μια καλλονή και σίγουρα δεν έχει ανάγκη από πλαστικές. Η μανία του να φαίνεται τέλεια την κάνουν πολλές φορές να φαίνεται σαν ψεύτικη κούκλα. Φήμες αναφέρουν ότι πέρυσι διέθεσε 60.000 δολάρια για αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό της. Στη φωτογραφία αριστερά το 2004 και δεξιά το 2014.

Jocelyn Wildenstein
Με πλαστικές επεμβάσεις αξίας 4.000.000 δολαρίων, θα μπορούσατε κι εσείς να μοιάζετε με αιλουροειδές, όπως (νομίζει ότι) έκανε και η Jocelyn Wildensteinhttp://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου