Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Υπόθεση.........Kαμάκι

Όταν ήμουνα μικρός, είχα την εντύπωση πως όταν μεγαλώσω θα γίνω μεγάλος καζανόβας! Χαρακτηριστικά, με θυμάμαι να βλέπω βίντεο-ταινίες με τον Γαρδέλη και τον Μιχαλόπουλο, που αλλάζανε γκόμενες αυστηρά και με συνοπτικές διαδικασίες, και έβλεπα στο πρόσωπο τους το alter ego μου. Έλεγα «και εγώ έτσι θα γίνω όταν μεγαλώσω!»

Τι σκατά συνέβησαν στο μεσοδιάστημα δεν μπορώ να καταλάβω!
Αυτό βέβαια δεν εμποδίζει κανένα απο το να δώσει τις δικές του συμβουλές περι του θέματος καμάκι αφού όλοι το έχουμε κάνει είτε αυτοδίδακτοι είτε και με τη μορφή σεμιναρίων από αυτοχρισμένους γκουρού του καμακιού.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Οι περισσότεροι άνδρες θεωρούν πως οι γυναίκες που τους ενδιαφέρουν
σεξουαλικά χωρίζονται σε 2 κύριες κατηγορίες. Τα πιπίνια και τα MILF. Ναι, υπάρχουν και κάποιες 25χρονες που δείχνουν 25, αλλά ένα αντίστοιχο MILF ή πιπίνι των ίδιων κυβικών θα μας συγκινήσει αδιαμφισβήτητα πολύ περισσότερο.
Υπάρχει όμως και μία σημαντική κατηγορία που συχνά σοκάρει τα ανυποψίαστα καμάκια και τα καθιστά σε κατάσταση αμόκ μέσα σε χρόνο ντε-τε, μικρότερο από αυτόν που χρειάστηκε το σύμπαν για να γεννηθεί.
Αυτή η κατηγορία δεν έχει ηλικιακό πλαφόν. Έχει ποιοτικό.
Μιλάμε για το είδος γυναίκας που απαιτεί ΤΙΜΩΡΙΑ.
Απαιτεί κάθαρση για την εμφάνισή της, το βλέμμα της, αυτά που θα σου πει, αυτά που θα σου υποσχεθεί, αυτά που θα αφήσει να εννοηθούν και προπαντός αυτά που θα ήθελες να της κάνεις. Η τιμωρία μπορεί να έχει ποικίλες εκφάνσεις και εκφράσεις καθώς και διαβαθμίσεις. Προς αποφυγή διαμαρτυριών και μηνύσεων δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες παρά θα υμνήσουμε αυτή την αρχέγονη κατηγορία.
Βέβαια σε όποια κατηγορία και αν ανήκει ο στόχος εμείς έχουμε κάποια tips
* Το βασικότερο όπως διδάσκει η εξελικτική βιολογία και αναπαράγουν οι χυλόπιτες που έχουμε φάει,είναι οτι το γυναικείο φύλο είναι γενετικά προγραμματισμένο να αντιδρά με συγκεκριμένους τρόπους σε συγκεκριμένα ερεθίσματα, και εκεί βεβαίως παίζει ρόλο η κουλτούρα.
* Ένα άλλο που πρέπει να γνωρίζουμε και να συμφωνήσουμε πριν το άθλημα είναι οτι ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι δυνατά και αποδεκτά, από το μηδέν μέχρι τον γάμο, σαν έκβαση ενός καμακιού.
* Να θυμάστε πως η τέλεια πρώτη ατάκα για να γνωρίσεις κάποια είναι μύθος. Δεν υπάρχει τέλεια πρώτη ατάκα, μόνο γενικοί κανόνες και εκτιμήσεις που μπορεί να κάνεις και αυτό με επιφύλαξη.
* Ο κανόνας των 3 δευτερολέπτων έντονο κοίταγμα ( κοινώς "κάρφωμα"), θεωρείται από τους σημαντικότερους δείκτες ενδιαφέροντος (indicators of interest), από την οπτική γωνία του άντρα ο οποίος το δέχεται από μία γυναίκα αν και πολλές φορές σημαίνει ότι η γυναίκα ψάχνεται και η ίδια για να εξακριβώσει αν τής αρέσει ο άντρας που έχει απέναντί της. Κοίταγμα όμως σε συνδιασμό με φτιάξιμο μαλλιών απο τη γυναίκα.... ανάβει πράσσινο! Το΄χουμε δηλαδή
* Απο τη μεριά μας είναι ενδιαφέρουσα η άποψη που κάνει λόγο για τη σημασία του έντονου καρφώματος απο τον άντρα, και μάλιστα μέχρι το σημείο να ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ τη γυναίκα να χαμηλώσει ΠΡΩΤΗ αυτή το βλέμμα που έχει διασταυρωθεί με το δικό του...Το τελευταίο είναι κομματάκι δύσκολο και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε λίγες περιπτώσεις, αλλά αναγνωρίζω ότι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ επιβολή της θέλησης του άντρα...
* Καμακώστε αδιστάκτως, δίχως να σας νοιάζει το αποτέλεσμα και δίχως να νομίζετε ότι είναι κάτι το ξεχωριστό αυτό που κάνετε. Σαν να ανάβετε τσιγάρο ή να πίνετε ποτό. Όταν σας κόφτει το αποτέλεσμα, κάπως το διαισθάνονται και ξενερώνουν.
* Το ημερήσιο καμάκι (daygame) είναι πιο αποδωτικό απο το αντίστοιχο σε νυχτερινά κέντρα αλλά περνάει κρίση...Ναι ναι αυτά τα ipod έχουν κάνει τελικά μεγάλη ζημιά. Περνάς μιλάς και δεν ακούει τίποτα... την τεχνολογία μου μέσα
Προσοχή. Οι παραπάνω κανόνες είναι γενικοί και η επιτυχία του attack εξαρτάται από χιλιάδες παράγοντες, από την ηλικία του στόχου μέχρι τον αν τσακώθηκε με τον μπαμπά της προτού βγει. Παρόλα αυτά, αν τους ακολουθήσεις πιστά έχεις σημαντικά καλύτερες πιθανότητες από τον μέσο Έλληνα πέφτουλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου