Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Θέλουν κι αυτές sex


Στο μυαλό το δικό μας, αλλά και γενικότερα του περίγυρού μας, οι άντρες είναι οι κυνηγοί που επιθυμούν διακαώς να ρίξουν το θήραμά τους στο κρεβάτι, σε αντίθεση πάντα με τις γυναίκες που και να θέλουν κάνουν τις παρθενοπιπίτσες γιατί για ένα καθαρό κούτελο στην κοινωνία ζουν και πάνω απ’ όλα είναι η τιμή τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι σεξουαλικοί ρόλοι που έχουν αποδοθεί στα δύο φύλα είναι διαφορετικοί, με τις γυναίκες να υποτίθεται ότι πρέπει να κάνουν λιγότερο sex από τους άντρες και οι άντρες περισσότερο από τις γυναίκες.

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα έρχεται να μας αποκαλύψει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα έχουμε στο μυαλό μας. Συγκεκριμένα, η φαντασία μας δεν πλησιάζει καν την πραγματικότητα. Και οι γυναίκες, λοιπόν, επιθυμούν να έχουν τακτική σεξουαλική επαφή, με την προϋπόθεση να βρίσκονται σε σταθερή σχέση.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες... ενδιαφέρονται για τη συναισθηματική πλευρά του sex, ενώ οι άντρες επικεντρώνονται στη φυσική πλευρά του. Εκείνοι θεωρούν ότι πρόκειται για μία απόλαυση σωματική και ψυχική, ενώ εκείνες το αντιμετωπίζουν περισσότερο ως μία παραβίαση των ταμπού.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι γυναίκες μπορεί να είναι επιφυλακτικές σχετικά με τον αριθμό των συντρόφων τους, αλλά όταν βρίσκουν μια σταθερή σχέση επιθυμούν να κάνουν sex με την ίδια συχνότητα, όπως και οι άντρες.
Πηγή : RC-CAFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου