Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Κώστας Γκουσγκούνης


Όνομα πολυβραβευμένο και ηθικό ...... πάντα ανεβασμένο!!

Ο γερόλυκος του έρωτα που σφράγισε μια εποχή με τον ερωτισμό του και το πάντα υψωμένο ηθικό του συνεχίζει να εντυπωσιάζει γιατί όπως λέει το σοφό ρητό «ο λύκος και αν εγέρασε και άσπρισε το μαλλί του ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του»….

Δηλαδή και η άποψη του περί του έρωτα είναι πάντα απελευθερωμένη και ο τρόπος που μιλάει ειλικρινής, αυθόρμητος και δυναμικός! Κύριε Γκουσγκούνη συγχαρητήρια για τα ερωτικά σας τα (παλιά και τα καινούρια) ηδονικά μαρτύρια (που υποβάλλετε τις σέξι παρτενέρ σας). Τέτοιες ερωτικές τιμωρίες και στο σεξ φασαρίες αρέσουν σε όλες τις κυρίες!

Μένει στην Αγία Παρασκευή ξυπνά πολύ πρωί ασχολείται με τα σπορ, τένις, χειμερινό μπάνιο στη Λούτσα έξοδοι με φίλους και με καλές παρέες. Έχει μεγαλώσει στην όμορφη Λάρισα (εξ ου και το Λάρισα σε είδα και λαχτάρισα) και φυσικά δεν μιλάμε για την πόλη… μιλάμε για τον γνωστό…χμ…χμ…πύραυλο του κου Γκουσγκούνη ο οποίος απογείωσε και ταξίδεψε αμέτρητες γυναίκες σε κάθε σημείο της Ελλάδος σε παραδείσους ηδονής που σίγουρα ακόμα θυμούνται και αναστενάζουν και γεια σου Κώστα μου φωνάζουν!


Από 19 ετών λέει ο αξεπέραστος (και αξιέραστος) εραστής ότι το αγαπημένο του σπορ ήταν το άλμα επί κοντώ και γενικότερα…ήταν πρωταθλητής στο άλμα και ποτέ στο σεξ δεν είχε..κάλμα. αλλά πάντα φουρτούνα και οι γυναίκες του λέγανε …χμ..χμ…το κρεβάτι κούνα!

Ο άνθρωπος αυτός είναι ένας θρύλος και γι αυτό όλοι και όλες τον θυμούνται οι παλιοί οι νέοι τον θαυμάζουν και η αυριανή γενιά θα παίρνει λαμπρό παράδειγμα από τα εξαίρετα έργα του.

Κύριε Γκουσγκούνη είσαι αστέρι η κάθε γυναίκα σαν τον πρώτο εραστή σε ξέρει. Κύριε Γκουζγκούνη έβαλες φωτιά σε κάθε κρεβάτι και ακόμα σίγουρα σε λένε …καυτό αναβάτη!

Κύριε Γκουσγκούνη (με μεγάλο μέγεθος ..κεφάλι και απόδοση πάντα δυναμική και μεγάλη) δώσε στη νέα γενιά μαθήματα για να λειτουργούν καλύτερα τα απαραίτητα …για τον έρωτα… τα μηχανήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου