Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Η "καυτή" οπαδός της Αργεντινής!

H Αργεντινή επιβλήθηκε με 3-1 του Μεξικού στην κυριακάτικη αναμέτρηση των δύο ομάδων και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως απ'ότι φαίνεται η επικράτησή της στο "Soccer City" του Γιοχάνεσμπουργκ ήταν κατά κράτος.


Πέρα από την υπεροχή της εντός αγωνιστικού χώρου που μετουσιώθηκε σε τρία γκολ από τους Τέβες (2) και Ιγκουαΐν, η "αλμπισελέστε" κέρδισε και τη μάχη της εξέδρας με χαρακτηριστική άνεση, με την αποκλειστική υπεύθυνη για αυτό να είναι μία φανατική οπαδός του Μέσι και της παρέας του.

Την ώρα του αγώνα κάποια από τις πολλές κάμερες του σταδίου "συνέλαβαν" μία νεαρή Αργεντινή οπαδό να πανηγυρίζει στις εξέδρες, η οποία μόλις αντιλήφθηκε μάλιστα το "ζουμ" της κάμερας προς εκείνη φρόντισε -αφού πρώτα έκανε το σταυρό της- να ξεσηκώσει τα πλήθη, χορεύοντας με άκρως αισθησιακό τρόπο!

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει κάνει ήδη το γύρο του κόσμου και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν νέα επιτυχία της Αργεντινής με αντίπαλο την Γερμανία στους "8" για να απολαύσουν εκ νέου την γοητευτική φίλαθλο από τη "χώρα του τανγκό".

Δείτε εδώ το βίντεο με την σέξι φίλαθλο της Αργεντινής.

Πηγή : sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου