Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Η πορνοταινία της Marilyn Monroe.

H Marilyn Monroe είναι ένα αστέρι αλλά και μια μεγάλη πορνοστάρ της εποχής στα πρώτα καλλιτεχνικά της βήματα το 1948. Το πρωτότυπο της ταινίας ( 16 mm, ασπρόμαυρη, 7 λεπτά στα 24 καρέ / sec ) ανακαλύφθηκε από μια σουηδέζα φωτογράφο το 1980.

Σύμφωνα με τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του FBI το 1965, τρία χρόνια μετά το θάνατο της ηθοποιού,αφού εξαφάνισαν όλα τα αντίγραφα, στον Joe star DiMaggio προσφέρθηκαν 25.000 δολάρια για την ταινία, που είχε το μόνο αντίγραφο, αλλά ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε. Άλλο ένα αντίγραφο της ταινίας αργότερα εμφανίστηκε σε μια ισπανική συλλογή, που μελετούσε το American Film Institute το 1996 με σκοπό την επαλήθευση της πρωταγωνίστριας.

Το Ερωτικό Μουσείο του Χόλιγουντ αγόρασε ένα αντίγραφο της ταινίας και την εμφανίζει στην μόνιμη συλλογή για την ηθοποιό. Αν και το αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου ήταν διστακτικό να επιβεβαιώσει την ταυτότητα της ηθοποιού στην ταινία, το 1996, σε επιστολή που είχε δώσει έγραφε ότι ήταν δική της. Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον DiMaggio, το 1954, για μόλις εννέα μήνες.


ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΡΝΟ ΜΕ ΤΗΝ Marilyn Monroe ΤΟ 1948. ΟΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου