Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


tilos1_681.jpg
tilos3_681.jpg

Τηλος

Εναλλακτική, φιλική προς το περιβάλλον, επαναστάτρια και αποκαλυπτική. Ένας γάμος ομοφυλόφιλων στάθηκε η αιτία για να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η αλήθεια όμως είναι πως η Τήλος ήταν πασίγνωστη εδώ και αρκετά χρόνια σε εκείνους που αναζητούν μια νέα εμπειρία και που ψάχνονται να ζήσουν το όνειρο της αποκέντρωσης. Οι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού είναι κυρίως νέοι και δεν είναι τυχαίο ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ο μέσος όρος ηλικίας των υποψηφίων ήταν ιδιαίτερα χαμηλός!

Το Μεγάλο Χωριό, η πρωτεύουσα, έχει χτιστεί στην πλαγιά του λόφου του Αγίου Στεφάνου, μακριά από τα βλέμματα των πειρατών. Το Μικρό Χωριό έχει εγκαταλειφθεί πλήρως, αλλά τις νύχτες ζωντανεύει χάρη στο πιο εντυπωσιακό bar του Αιγαίου Πελάγους. H Τήλος είναι ο ιδανικός προορισμός για τους περιπατητές και τους παρατηρητές πουλιών. Μάλιστα, οι Αρχές του νησιού έχουν προχωρήσει σε σηματοδότηση και κατηγοριοποίηση των μονοπατιών με βάση τις επιθυμίες του επισκέπτη (πληρ. στο Πάρκο Τήλου, τηλ.: 22460 70880).

Από παραλίες προτείνουμε την Έριστο, το Σταυρό και τη Σκάφη. Και μην παραλείψετε να ελέγξετε το www.tilos.gr, μία από τις πληρέστερες δημοτικές ιστοσελίδας της χώρας.

Μένουμε...

ΤΗΛΟΣ Και σε αυτόν τον τομέα η Τήλος πρωτοτυπεί, καθώς υπάρχει γραφείο εξυπήρετησης στο οποίο θα βρείτε τιμές και διάφορες πληροφορίες για τα διαθέσιμα καταλύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου