Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

"Ξύπνησε στο κρεβάτι με τον… διαρρήκτη!"

"Πιο περίεργο και ταυτόχρονα τρομακτικό ξύπνημα, δεν πρέπει να είχε κάνει ποτέ στη ζωή του ένας 70χρονος στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας!

Εκεί που κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου, βρέθηκε ξαφνικά… αγκαλιά με έναν άγνωστο άνδρα!

Η υπερβολική ζέστη είχε αναγκάσει τον 70χρονο άνδρα να κοιμηθεί με ανοιχτό το παράθυρο της μονοκατοικίας του, στην περιοχή Μελισσάτικα. Δεν φαντάστηκε, όμως, ότι ο ήσυχος ύπνος του θα κατέληγε σε εφιάλτη.

Ένας άγνωστος είδε το παράθυρο ανοιχτό και πίστεψε ότι βρήκε εύκολο στόχο. Καβάλησε το περβάζι και πήδησε στο εσωτερικό, χωρίς να ξέρει ότι ακριβώς από κάτω βρισκόταν το… κρεβάτι του ιδιοκτήτη!

Έτσι, προσγειώθηκε στην… αγκαλιά του 70χρονου, που ξύπνησε απότομα κατατρομαγμένος και άρχισε να καλεί σε βοήθεια! Πανικοβλήθηκε, όμως και ο εισβολέας που τράπηκε αμέσως σε φυγή εγκαταλείποντας τα σχέδιά του και κατάφερε να διαφύγει. Το παρ’ ολίγον θύμα, θα το σκεφτεί σοβαρά να αφήσει ξανά ανοιχτό το παράθυρό του όταν κοιμάται… Πόσω μάλλον αφού, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, τουλάχιστον άλλα τέσσερα σπίτια έχουν γίνει στόχος διαρρηκτών τις τελευταίες εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου