Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Λεβ: «Η Ισπανία είναι κορυφαία ομάδα»

Ο Γιοακίμ Λεβ αναγνώρισε την ανωτερότητα των ισπανών. «Συγχαρητήρια στην Ισπανία, πιστεύω πως θα είναι η νέα παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Είναι η κορυφαία ομάδα τα τελευταία δύο με τρία χρόνια. Έπαιξαν τόσο καλά, που μας έφεραν στα όριά μας», τόνισε ο γερμανός ομοσπονδιακός.

Ο αρχηγός της Γερμανίας, Φίλιπ Λαμ, δήλωσε απογοητευμένος: «Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και γι’ αυτό χάσαμε. Δεν έχω καμία όρεξη για το μικρό τελικό».

Ο Μίροσλαβ Κλόζε τόνισε: «Ήμασταν υπερβολικά αφοσιωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα. Δεν παίξαμε όσο επιθετικά έπρεπε. Είναι πολύ κρίμα που δεν θα διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Ο τερματοφύλακας των ηττημένων, Μάνουελ Νόιερ: «Είμαστε πικραμένοι από το αποτέλεσμα. Ξέρουμε όμως πως κάναμε μία πολύ καλή πορεία στη διοργάνωση. Ίσως δεν ήμασταν όσο τολμηροί θα έπρεπε. Στα προηγούμενα ματς σκοράραμε στο πρώτο μέρος, αλλά αυτό δεν έγινε σήμερα και δεν είχαμε αυτοπεποίθηση. Η Ισπανία πήρε τα ηνία του αγώνα και δημιούργησε πολύ περισσότερες ευκαιρίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου