Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

"Ο Γουέμπερ απάντησε με νίκη στο Silverstone"


"Ο Μαρκ Γουέμπερ απαντώντας στην ομάδα του που τον αντιμετωπίζει ως δευτεροκλασάτο οδηγό κατέκτησε μια μεγάλη νίκη στο Silverstone τόσο όσον αφορά το πρωτάθλημα όσο και την ψυχολογία του Αυστραλού.

Αυτή ήταν η τρίτη φετινή νίκη του Γουέμπερ και πέμπτη για την ομάδα της Red Bull.Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Λ.Χάμιλτον μπροστά από το κοινό του στην πίστα της Βρετανίας.

Σπουδαία εμφάνιση και από τον Ν.Ρόσμπερκ που συμπλήρωσε το βάθρο με την τρίτη θέση που κατέκτησε.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για έναν συναρπαστικό αγώνα αφού η εκκίνηση ήταν δραματική.Ο Σ.Φέτελ που εκκινούσε από την pole position έχασε την θέση του από τον Μ.Γουέμπερ και στη συνέχεια βγήκε εκτός πίστας με αποτέλεσμα να πέσει στις τελευταίες θέσεις.Το ριπλέι έδειξε ότι το πίσω δεξιά ελαστικό του Φέτελ κλάταρε όταν ακούμπησε στο μονοθέσιο του Χάμιλτον.Ο Γερμανός μετά την ολοκλήρωση του pit stop βρέθηκε στην τελευταία θέση.

Το δεύτερο περιστατικό της εκκίνησης συνέβη μεταξύ των δυο πιλότων της Ferrari.Οι Φ.Αλόνσο και Φ.Μάσα είχαν μια επαφή που ανάγκασε τον Βραζιλιάνο να μπει από νωρίς για pit stop και να χάσει πολλές θέσεις."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου