Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Είναι όντως ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Σέρβος τουρίστας σκότωσε (διαβάστε πως), τον δολοφόνο καρχαρία, σώζοντας τον τουρισμό της Αιγύπτου.
Σέρβος τουρίστας σκότωσε τον καρχαρία που έσπειρε τρόμο στις ακτές του Σαρμ ελ Σεικ της Αιγύπτου. 

Ο καρχαρίας που τραυμάτισε 4 και δολοφόνησε 1 άνθρωπο τις προηγούμενες μέρες και τον οποίο χωρίς αποτέλεσμα έψαχναν εδώ και μέρες όλα τα λιμενικά πλοία της Αιγύπτου, αμέριμνος κολυμπούσε κοντά στις ακτές του γνωστού θέρετρου. Ξαφνικά, ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι του κατάφερε να τον σκοτώσει ακαριαία.
Το χτύπημα προήλθε από το αριστερό πόδι ενός Σέρβου τουρίστα, που τύφλα στο μεθύσι ...έκανε επίδειξη θάρρους, πηδώντας από έναν πανύψηλο βράχο της ακτής.

Ο Ντραγαν Στεβιτς, μαζί με έναν φίλο του, τον Μιλοβαν Ουμπιπαριπ, γλεντούσαν και πίνανε όλη τη νύχτα, και τα χαράματα αποφάσισαν να βγάλουν φωτογραφίες από τον βράχο, και να ξεσουρώσουν λίγο. Αφού τράβηξαν τις φωτογραφίες, ο Στεβιτς ήθελε να κάνει ένα θαρραλέο άλμα από ψηλά, και πήδηξε ακριβώς πάνω στο.... κεφάλι του καρχαρία

Παρ ότι η θαρραλέα πράξη του Στεβιτς έγινε άθελα του, οι αρχές της Αιγύπτου, αφού διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τον ζητούμενο καρχαρία, αποφάσισαν να επιβραβεύσουν τον Στεβιτς και τον φιλο του, διότι κατάφεραν να σώσουν την τουριστική τους περίοδο. Το Υπουργείο Τουρισμού ευχαρίστησε επίσημα τους Σέρβους τουρίστες, και λέγεται ότι η κυβέρνηση της Αιγύπτου θα τους χαρίσει δωρεάν διακοπές τα επόμενα 10 χρόνια και θα τους τιμήσουν βάζοντας τα ονόματα τους στον οδό της Σέρβο-Αιγυπτιακής φιλίας.

Ο Σέρβος νοσηλεύεται ακόμα σε νοσοκομείο της Αιγύπτου, διότι κατά την πτώση πάνω στον καρχαρία, στραμπούλιξε το πόδι του...

Πηγή : aristofanis.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου