Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Άγιος Βασίλης "αδειάζει" τράπεζα...

Έναν πρωτότυπο τρόπο επινόησε 50χρονος κλέφτης προκειμένου να αποσπάσει χρηματικό ποσό από υποκατάστημα της τράπεζας Sun Trust στην περιοχή Nashville των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ντυμένος Άγιος Βασίλης, με την άσπρη γενειάδα του και φορώντας ένα μαύρο ζευγάρι γυαλιά ηλίου εισέβαλε στις 10 περίπου το πρωί στην τράπεζα, αποδεικνύοντας σε όλους ότι δεν υπάρχει μόνο καλό πνεύμα των Χριστουγέννων. Οι πελάτες ομολόγησαν ότι όταν τον είδαν, πίστεψαν ότι πρόκειται για επικοινωνιακό τρικ της εταιρείας και ότι θα τους μοίραζε δώρα – έκπληξη ενόψει των εορτών.

“Ο συγκεκριμένος Άγιος Βασίλης ήταν ωστόσο, περισσότερο απαιτητικός. Και από το να δωρίσει, προτίμησε να πάρει”, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού. Υπό την απειλή όπλου, ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει χρήματα, για να πληρώσει, όπως δήλωσε πριν τραπεί σε φυγή, το προσωπικό του που τόσο έχει κουραστεί αυτές τις μέρες. Το αμάξι στο οποίο επέβαινε δεν ήταν ασφαλώς έλκηθρο, αλλά ένα γκρι αμάξι μικρού κυβισμού, το οποίο και εντοπίστηκε από τις αρχές της αστυνομίας, λίγες ώρες αργότερα.

Συγκλονισμένοι οι πελάτες της τράπεζας δήλωσαν ότι ο δράστης έπαιρνε γρήγορα τα χρήματα και τα έβαζε στην τσάντα του. Άλλος αυτόπτης μάρτυρας σχολίασε την επιμελημένη εμφάνισή του. “Το είχε οργανώσει τόσο καλά. Μέχρι και τα παπούτσια του ήταν σωστά”. “Φοβήθηκα μήπως μας κάνει κακό. Αλλά τελικά, μόλις πήρε τα χρήματα έφυγε”, είπε χαρακτηριστικά σε τοπικό κανάλι, ο περαστικός Τζίμυ Εντγουάρντς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου