Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟ DRESS CODE ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

Σε απαγόρευση του προκλητικού ντυσίματος, φο μπιζού, στενής φούστας, βαμμένων νυχιών και μαλλιών, προχώρησε η τράπεζα UPS, σε μία προσπάθεια ανάκτησης της φήμης της.

Όσες είστε πάντα προσεγμένες και ντυμένες με την τελευταία λέξη της μόδας, εάν στο άκουσμα τη λέξης Σάββατο το καμπανάκι χτυπά άλλη μια μεγάλη εξόρμηση στα καταστήματα, το κομμωτήριο και τη περιποίηση νυχιών τότε μη στείλετε ΠΟΤΕ βιογραφικό στην Ελβετική τράπεζα UBS, απλά θα την εκνευρίσετε. Γιατί; Εδώ οι κανονισμοί είναι σαφείς και ξεδιπλώνονται ούτε λίγο ούτε πολύ σε 40 σελίδες.

Η τράπεζα έχει συγκεκριμένο και ιδιαιτέρως αυστηρό dress code αφού οι εργαζόμενοι οφείλουν να φορούν εσώρουχα του δέρματος ενώ απαγορεύονται να χρωματιστά τεχνητά νύχια.

Επίσης απαγορεύονται ρητά τα φανταχτερά κοσμήματα ενώ ο αριθμός τους δεν πρέπει να ξεπερνά τα 7 παρακαλώ.

Ακόμα ξεχάστε τις στενές φούστες που τονίζουν τα καλογυμνασμένα οπίσθιά σας που με τόσο κόπο αποκτήσατε και επιδεικνύεται ωσαν παγόνι.

Επιπλέον εάν βάφετε τα μαλλιά το καλό που σας θέλω μη τολμήσετε να αφήσετε τη ρίζα να κατέβει γιατί ναι και αυτό απαγορεύεται. Η τράπεζα είναι υπέρ της φυσικής ομορφιάς και δεν δέχεται κουβέντα παρά μόνο εάν το κρύβεται καλά.

Όσον αφορά τους άνδρες το ντύσιμο πρέπει να είναι ολίγον τι επίσημο με κουστουμάκι και τα συναφή σε χρώμα μαύρο, γκρι ή μπλε, ενώ δεν πρέπει να φοράνε γραβάτες που να μην ταιριάζουν με τη μορφολογία του προσώπου τους.

Επίσης ξεχάστε εκείνες τις γελοίες κάλτσες με τον Ντόναλαντ Ντακ που σας έκανε δώρο η καλή σας. Μη τολμήστε να τις φορέσετε στη δουλειά.

Η φήμη της UBS είναι το κεφάλαιό μας. Το να υιοθετούμε μια άψογη συμπεριφορά, υιοθετούμε μια άψογη παρουσία τόνισε η τράπεζα, η οποία προσπαθεί να ξαναχτίσει τη φήμη της μετά της απώλειες λόγω της κρίσης.

Σημειώνεται ότι ο εν λόγω 40σελιδος κανονισμός θα εφαρμοστεί σε 5 παραρτήματα της τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου