Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Σενάρια επανασύνδεσης

H ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ABBA
Χαρμόσυνα νέα για τους φαν του δημοφιλούς συγκροτήματος ABBA, καθώς φουντώνουν οι φήμες ότι θα τους δούμε ξανά στη σκηνή. Δείτε τι δήλωσε η Αγκνέτα Φόλτσκονγκ, η οποία επιθυμεί την επανασύνδεση.

Οι αγάπες δεν ξεχνιούνται… τι και αν πέρασαν τόσα χρόνια, η Αγκνέτα Φόλτσκονγκ  σκοπεύει προσεγγίσει τα υπόλοιπα μέλη των Abba, ώστε όλοι μαζί να επανέλθουν στα μουσικά δρώμενα.
Η πρώην τραγουδίστρια του θρυλικού συγκροτήματος  σε πρόσφατη συνέντευξή της παραδέχθηκε ανοιχτά ότι "βλέπει" σύντομα μια επανένωση του διάσημου σουηδικού σχήματος. Η ιδια τόνισε ωστόσο ότι δεν έχει συζητήσει ακόμα αυτό το ενδεχόμενο με τα υπόλοιπα πρώην μέλη των Abba , αλλά τόνισε πως επιθυμεί να βρεθεί ξανά μαζί τους και να συζητήσουν για το θέμα.
"Mια συνεργασία , ίσως για φιλανθρωπικό σκοπό, θα ήταν πολύ όμορφο. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσαμε να επανενωθούμε για μια περιοδεία, όπως έκαναν οι Rolling Stones, αλλά για ένα ιβέντ  θα ήταν καλά", είπε η τραγουδίστρια σε σουηδικό περιοδικό.

Σχηματίστηκαν στην δεκαετία του 1970 και συνέχισαν την παρουσία τους μέχρι και την δεκαετία του 1980, σημειώνοντας μερικές από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες της εποχής τους. Την πρώτη τους επιτυχία είχαν το 1974, όταν κέρδισαν την πρωτιά στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον με το τραγούδι Waterloo. Άλλα σημαντικά τραγούδια τους ήταν τα SOS, Mamma mia, Fernando, Dancing Queen και άλλα. Έπαψαν τις δραστηριότητές τους το 1982, χωρίς ποτέ να ανακοινώσουν επίσημα την διάλυση του συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου