Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ο καιρός σήμερα

Κακοκαιρία με βροχές στα πεδινά, τοπικά έντονες καταιγίδες στο Ανατολικό Αιγαίο και χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά σταδιακά και σε περιοχές της Θράκης με σχετικά χαμηλό υψόμετρο περιμένουμε τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 15 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 13 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο αρχικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4-7 μπ. αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βοριάδες με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6-7 μπ.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια του νομού περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το βράδυ βόρειοι – βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 6 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου