Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Βίλες στο Παράδεισο, σε τιμές ξενοδοχείου!!

Καλωσορίσατε στο νησί ΤΩΝ ΘΕΩΝ 
Το Μπαλί είναι ένα μοναδικό περιβάλλον, πιο κομψά τον πολιτισμό που ζουν στον κόσμο που βρίσκεται σε ένα μαγευτικό νησί της απόλυτης ομορφιάς.  

Βρείτε το όνειρό σας από την ιδιοκτησία ακινήτων εδώ. Bali Professionals είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην αγορά ακινήτων, διαχείριση ακινήτων, ενοικιάσεις εμπορία και τη διαχείριση του έργου. Εργολάβους, αρχιτέκτονες, και το εσωτερικό σχεδιαστές έχουν τον έλεγχο της ποιότητας με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Είμαστε φιλικοί και πάντα να προβλέπει μια γρήγορη απάντηση. Η βάση δεδομένων μας ενημερώνεται συχνά, έχουμε μια εκτεταμένη γνώση του Μπαλί αγορά ακινήτων και είμαστε πάντα εστιάζονται στις απαιτήσεις σας.

Ακίνητα είναι διαθέσιμα για κάθε προϋπολογισμό, από φθηνά καταλύματα, σε πολυτελείς βίλες, σε υπανάπτυκτη γη όπου μπορείτε να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας.

Βρείτε τον εαυτό σας ένα νέο σπίτι από τις χιλιάδες του Μπαλί ιδιότητες παραθέτουμε. Και για τις διακοπές σας, χιλιάδες παραθεριστικές κατοικίες προς ενοικίαση στο Μπαλί. Κάντε την άμεση και την εξοικονόμηση χρημάτων σας. Βρείτε ένα σπίτι για κάθε διακοπές στο Bali Professionals. Βρείτε ακινήτων για την αγορά σε κάθε τομέα του Μπαλί: όλα τα είδη των ακινήτων, συμπεριλαμβανομένων βίλες, καταστήματα, ξενοδοχεία, κατοικίες, διαμερίσματα, διαμερίσματα ή γη.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Λεωνίδας Σπύρου
FB:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001300194702#!/pages/Bali-Professionals/194653723897602
Site: http://www.baliprofessionals.com/ 
Δείτε παρακάτω μερικά απο τα ακίνητα που διαθέτουμε!!! 




 

2 σχόλια:

  1. apisteyto nisi pragmatiokos paradeisos kai apsoges ypiresies apo to baliprofessionals kai prosopika apo ton leonida spyrou.etoimazomaste gia to epomeno mas taxidi sto exotiko bali.

    giorgos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά!!! Με το baliprofessionals (ουσιαστικά το Λεωνίδα), βλέπεις ένα άλλο νησί!!!! Είναι "δίπλα σου" 24 ώρες το 24ωρο. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή