Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Μην αγγίζετε «καίει», Μπέλεν Ροντρίγκεζ

Δεν ξέρουμε τι να ξεχωρίσουμε από αυτή την κοπέλα καθώς ότι έχει επάνω της είναι όμορφο. Άλλωστε η καταγωγή της από την Αργεντινή δεν είναι τυχαία.
Το «Sday Ladies» παρουσιάζει το 25χρονο μοντέλο Μπέλεν Ροντρίγκεζ, η οποία έχει και αδυναμία στο ποδόσφαιρο. Δείτε παρακάτω...

1.jpg2.jpg
Το πλήρες όνομα της είναι Μαρία Μπελέν Ροντρίγκες Κοτσάνι και  γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου του 1984.

3.jpg  4.jpg
Μπορεί να γεννήθηκε στην Αργεντινή, έχει όμως και ιταλικές ρίζες από την πλευρά της μητέρας της, η οποία γεννήθηκε στην La Spezia. Ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο από την ηλικία των 17. Μεγαλώνοντας, άρχισε να διαπρέπει στην Ιταλία προκαλώντας πανικό στο πέρασμά της. Έχοντας βρεθεί κατά καιρούς στο πλευρό διάσημων ποδοσφαιριστών του καμπιονάτο, με τελευταίο τον Μάρκο Μποριέλο, έχει κάνει τους Ιταλούς να παραμιλούν.

5.jpg
Ήταν το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του Yamamay και έχει συμμετάσχει σε βιντεοκλίπ του ράπερ Coolio. 

6.jpg7.jpg
Οι αναλογίες της είναι οι ιδανικές αν αναλογιστούμε πως είναι: 90-60-90.

8.jpg9.jpg

Μπόρεσε να διευθετήσει κάποια νομικά θέματα στην Ιταλία και να κάνει την στροφή στην τηλεόραση, όπου παρουσίασε αρκετές εκπομπές – και εσχάτως στον κινηματογράφο.

10.jpg

11.jpg
Βοήθησε, σ’ αυτό και η πολυσυζητημένη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της Milan, Marco Borriello, η οποία ωστόσο δεν είχε μεγάλη διάρκεια.

12.jpg
Στο τέλος του 2010, η sexy Belen πρωταγωνίστησε στην ιταλική ταινία «Natale in Sudafrica» (Χριστούγεννα στη Ν. Αφρική).

13.jpg
Επίσης το Φεβρουάριο παρουσίασε το Μουσικό Φεστιβάλ του Sanremo με τους Gianni Morandi και την πρώην του George Clooney, Elisabetta Canalis.
14.jpg

15.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου