Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

H Whitney Houston στα πρώτα της βήματα ως μοντέλο!

Τη Whitney Houston στα πρώτα της βήματα ως μοντέλο!(PHOTOS)Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες από την εφηβική ηλικία της Whitney Houston! 

Είναι τραγικό κανείς να βλέπει το ευτυχισμένο και αγνό παρελθόν της, και να το συγκρίνει με το πώς κατέληξε.

Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Προέρχονται από τα πρώτα βήματα της Whitney στο χώρο του modeling, και μετράνε πολλά χρόνια πίσω. Για την ακρίβεια, από το 1981. Τότε η Whitney ήταν μόλις....
18 ετών και πανέμορφη. Φορώντας ολόσωμα μαγιό, ποζάρει ξέγνοιαστα στο φακό, χαμογελά και δείχνει πως έχει όλη τη ζωή και το μέλλον μπροστά της.

Η ομορφιά της είναι εκπληκτική και διακρίνεται σε κάθε φωτογραφία του εφηβικού περιοδικού «Seventeen Magazine», στο οποίο πρωταγωνιστεί η τότε 18χρονη Whitney. To πόσο γλυκιά ήταν τότε η Houston, το «μαρτύρησε» η fashion editor του περιοδικού Diane Forden, η οποία όπως είπε, στις τότε λήψεις, η Whitney ήταν τόσο καλή και ευτυχισμένη, όπως ακριβώς και στις φωτογραφίες! «Είχα την τιμή να δουλέψω μαζί της όσο ήταν έφηβη. Ήταν ένα θαυμάσιο άτομο, και όλοι μας τη λατρεύαμε. Ήταν ειλικρινά όμορφη, τόσο στο μέσα όσο και στο έξω της!» Κατέληξε μάλιστα πως «ποτέ δεν το έπαιζε diva και ήταν πολύ επαγγελματίας. Μας έκανε πάντα τη δουλειά ευκολότερη και ήταν πολύ συνεπής!»








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου