Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Whitney Houston: Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον θάνατο της!

Στην δημοσιότητα βγήκαν οι φρικιαστικές λεπτομέρειες του θανάτου της Whithey Houston.

Το σώμα της Whitney βρέθηκε μπρούμυτα στην μπανιέρα, τα μάτια της ήταν κορεσμένα και αίμα έβγαινε από την μύτη της. Υπήρχαν επιφανειακές εκδορές στην αριστερή πλευρά του μετώπου της και τη γέφυρα της μύτης της. Επίσης είχε κοψίματα στο αριστερό χέρι και τον ώμο της. Ήταν ένα οικτρό τέλος για την τραγουδίστρια και οι αστυνομικοί επιμένουν πως δεν υπάρχουν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια. Να σημειωθεί πως....
το νερό της μπανιέρας στην οποία βρέθηκε νεκρή, ήταν εξαιρετικά καυτό και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς είχε σημάδια από έγκαυμα στην πλάτη της. Η έκθεση επιβεβαιώνει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών που βρέθηκαν στο δωμάτιο της. Υπήρχε ένα «κουτάλι με λευκή κρυσταλλική σκόνη και λευκή κοκκώδης ουσία, που μετά από έρευνα αποδείχτηκε ότι ήταν κοκαΐνη.

Στην έκθεση για τον θάνατο της αναφέρεται λεπτομερή περιγραφή της κατάστασης του δωματίου του ξενοδοχείου στο οποίο πέθανε η Whitney. Στο νότιο τμήμα του πάγκου ήταν ένα μικρό κουτάλι με μια λευκή κρυσταλλική ουσία και ένα τυλιγμένο κομμάτι λευκό χαρτί, μαζί με διάφορα άλλα αντικείμενα. "Στο πάνω συρτάρι, στη βόρεια πλευρά του πάγκου υπήρχαν απομεινάρια λευκής σκόνης και ένα φορητό καθρεφτάκι με βάση. Οι αρχές βρήκαν περισσότερη λευκή σκόνη στη βάση του καθρέφτη.

Επίσης αποκαλύπτεται η πιθανή αιτία του θανάτου της: "Η Whitney ενδεχομένως πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικής ουσίας , συνταγογραφούμενων φαρμάκων και αλκοόλ."Η τραγουδίστρια Whitney Houston Elisebeth πέθανε στις τέσσερις παρα τέταρτο το απόγευμα, αλλά σχεδόν έξι ώρες αργότερα στις 21:35 τη νύχτα, η θερμοκρασία στην μπανιέρα ήταν ακόμη στους 34 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου