Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

«Ναι, είπα 'βαλ' το αγόρι μου'»! (Βίντεο)

«Ναι, είπα 'βαλ' το αγόρι μου'»! (vds)Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς 
Στον Sentra 103.3 και την εκπομπή «Ξύπνα αγόρι μου» φιλοξενήθηκε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς σκόρερ του νικητήριου σουτ στο 101-100 του Πανιωνίου κόντρα στην Οστάνδη.

Ο Έλληνας Φόργουορντ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαφορετικό πρόσωπο της ομάδας του σε Ελλάδα και Ευρώπη, για την ψαλίδα από τους «αιώνιους» και τους στόχους που θέτει σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς:
Για την «ατάκα» που θα έλεγε εάν ο ίδιος μετέδιδε, στο τελευταίο σουτ: «Νομίζω ότι είναι απλό, «Βάλτο αγόρι μου». Όλοι αυτό λένε πλέον… όμως εμείς κάνουμε και μία προσευχή όσο η μπάλα είναι ακόμα στον αέρα».
Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς στον Sentra 103.3
Για το παιχνίδι με την Οστάνδη: «Θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι, μας έφυγαν στο τρίτο δεκάλεπτο τους φτάσαμε στο τέλος, πάντως θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι».
Για τις διαφορές σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Στην Ευρώπη οι ομάδες είναι πιο δυνατές. Είναι η Ούνιξ η οποία δεν κοντράρεται με τίποτα, όπως και οι άλλες δύο ομάδες που προκρίθηκαν και έχουν συνηθίσει να δίνουν δύο παιχνίδια στην εβδομάδα, ενώ διαθέτουν και καλύτερους παίκτες από εμάς στο ρόστερ τους».
Για τις διαφορές του Πανιωνίου έπειτα από την αλλαγή προπονητή: «Ξεκινάμε από την άμυνα είμαστε συγκεντρωμένοι στο πίσω μισό και να βγάζουμε την ενέργεια στο παρκέ. Έχουμε βάθος στο ρόστερ και νεανική ομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχαν τέτοιες ομάδες υπάρχει ενθουσιασμός υγεία και φυσικά ενέργεια».
Για το ενδεχόμενο να κυνηγήσει ο Πανιώνιους τους δύο αιώνιους: «Έχει ξεκινήσει ήδη αυτή η προσπάθεια να κυνηγήσουμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν βάζουμε μακρινούς στόχους γιατί τότε θα χάσουμε τους κοντινούς. Στον Πανιώνιο προσπαθούμε να πετύχουμε ότι έχει καταφέρει ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός με την γνωστή συνταγή να συγκεντρώσουμε το ελληνικό στοιχείο».
Για το αν θυμάται να έχει σκοράρει ξανά με buzzer-beater: «Δεν έχω βάλει ξανά τέτοιο καλάθι. Τουλάχιστον όχι σε αντρικό επίπεδο, θυμάμαι να έχω σκοράρει με τέτοιο τρόπο σε εφηβικό επίπεδο».
Για τους στόχους του και την κλήση στην εθνική: «Μακρινός στόχος η κλήση στην Εθνική, πρώτα από όλα να πάει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα και μαζί με το σύνολο να βελτιωθώ και εγώ».

Δείτε το εκπληκτικό τρίποντο του Γιάνκοβιτς
http://www.sentragoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου