Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Oι γυναίκες δεν βλέπουν έναν άντρα μόνο φιλικά



Πριν από 3 χρόνια στην Αμερική σε 4 Πολιτείες, έγινε μία έρευνα για να διαπιστωθεί πως βλέπουν οι γυναίκες το αντίθετο φύλλο.
Η έρευνα επικεντρώθηκε καθαρά σε αυτό και μόνο το θέμα με μια πληθώρα ερωτημάτων. Στην έρευνα αυτή ερωτήθηκαν 166.459 γυναίκες ηλικίας από 17 έως 59 ετών, που περιελάμβανε όλες τις κοινωνικές ομάδες, στρώματα, μορφωτικό επίπεδο.
Υπήρχαν και ερωτήματα που προκάλεσαν τρακ και αμηχανία στους ερωτηθέντες. Κανείς όμως δεν αρνήθηκε να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά.

Οι ειδικοί που επεξεργάστηκαν τα ερωτήματα αυτά, έβγαλαν τα παρακάτω:
Σε ποσοστό 82,4% οι γυναίκες δεν βλέπουν έναν άντρα μόνο φιλικά. Πρώτα υπάρχει το ερωτικό ερέθισμα. Το ποσοστό αυτό στις ηλικίες 17- 24 είναι μόνο 25% , στις ηλικίες 25- 45 αγγίζει το απόλυτο, φτάνει δηλαδή στο 98,2%, ενώ στις ηλικίες 46 – 59 το ποσοστό διαμορφώνετε στο 85,7%.

Οι γυναίκες που βρίσκονται στις ηλικίες 17 – 24 δεν έχουν ακόμα ολοκληρωμένη ερωτική φαντασίωση, ούτε και έντονη ερωτική ζωή. Οι γυναίκες που βρίσκονται στις ηλικίες από 25 – 45, εκεί η ερωτική φαντασίωση είναι στο έπακρο και η ερωτική τους ζωή είναι με ποικιλία και γεμάτη. Οι γυναίκες που βρίσκονται στις ηλικίες 46 – 59 ενώ έχουν «γυμνάσει» την ερωτική τους φαντασία, οι αντοχές έχουν μειωθεί και οι ανάγκες τους επίσης το ίδιο.

Πρέπει να επισημανθεί ότι, σήμερα τον «πρώτο ερωτικό λόγο» τον έχουν οι μελαχρινές και όχι τύπου μοντέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου