Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Αγγελία για sex έβαλε 40χρονος παρθένος αγρότης



Ένας 40χρονος αγρότης από την Ηλεία, που δεν έχει κάνει ποτέ σεξ, έβαλε αγγελία σε ιστοσελίδα γνωριμιών προκειμένου να χάσει επιτέλους την παρθενιά του.

Στην αγγελία ο αγρότης έγραφε: «Παρθένος, ετών 40, ζητεί εναγωνίως γυναίκα για να κάνει σεξ μαζί της». Αν λοιπόν είστε γυναίκα από την Αχαΐα και την Ηλεία, ανεξαρτήτως ηλικίας, και σας εξιτάρει η ιδέα να κάνετε έρωτα με έναν ώριμο «πρωτάρη», δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί του, καθώς σε λίγες ημέρες έχει τα γενέθλιά του και αυτό θα ήταν το τέλειο δώρο. Ο 40χρονος άνδρας υποστηρίζει πως είναι sexy και γοητευτικός.

Η περίπτωση όμως του 40χρονου αγρότη από την Ηλεία θα μπορούσε να αποτελέσει κάλλιστα σενάριο δράματος, διαβάζουμε στην Espresso. Κι αυτό γιατί «από μικρό παιδί πάλευε για να βοηθήσει την οικογένειά του στις αγροτικές δουλειές και έτσι δεν του έμενε καθόλου χρόνος για την προσωπική του ζωή, και δη την ερωτική. Τα χρόνια πέρασαν και χωρίς να το καταλάβει έφθασε τα 40, χωρίς να νιώσει ποτέ τη ζεστασιά ενός γυναικείου κορμιού.

Οσο κι αν βγήκε στο σεργιάνι προς αναζήτηση νύφης ή έστω κάποιας που θα ήθελε να μοιραστεί μαζί του λίγες στιγμές απόλαυσης, δεν κατόρθωσε να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς στην περιοχή του οι γυναίκες είναι δυσεύρετες.»

Η έλλειψη ελεύθερων γυναικών στην επαρχία είναι μια αλήθεια και πολλοί άντρες στην περιφέρεια αναγκάζονται να πηγαίνουν με αλλοδαπές αμφιβόλων ηθών. Αλλά, όχι και παρθένος στα 40.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου