Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

H "Βασίλισσα της κόκας" αρνείται τις κατηγορίες για σχέσεις της με τα καρτέλ κοκαϊνης

Το πανέμορφο Κολομβιανό μοντέλο Άντζυ Σανκλεμέντε, γνωστό και ως η "Βασίλισσα της Κόκας", συνελήφθη την Τετάρτη στην Αργεντινή με την κατηγορία ότι είχε σχέσεις με τα καρτέλ κοκαϊνης και μάλιστα ότι είχε δημιουργήσει κύκλωμα στο οποίο συμετείχαν μοντέλα για να μεταφέρουν ναρκωτικά.

Εναντίον της εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ. Η Σανκλεμέντε αρνηθηκε στο δικαστήριο όπου οδηγήθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής όλες τις κατηγορίες που τις αποδίδονται και υποστήριξε ότι μέλη του καρτέλ την ενέπλεξαν στην υπόθεση. Ο δικηγόρος της Γκιγιέρμο Τισκόνια δήλωσε πως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να εμπλέκει άμεσα το μοντέλο με τα καρτέλ της κόκας. Εναντίον της "Βασίλισσας της Κόκας" εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την Δικαιοσύνη της Αργεντινής αλλά και από την Ιντερπόλ από τον περασμένο Δεκέμβριο, με την κατηγορία ότι ηγείτο κυκλώματος ναρκωεμπόρων το οποίο εστελνε ναρκωτικά από την Αργεντινή στο Κανκούν του Μεξικού και από εκεί σε άλλες χώρες.

Η μητέρα της Σανκλαμέντε η οποία ταξίδεψε από την Μπογκοτά της Κολομβίας στην Αργεντινή, είπε στους δημοσιογράφους ότι η κόρης της "δεν έχει καμια σχέση με διακίνηση ναρκωτικών και ότι πάντα είχε μια καθαρή ζωή". Το γνωστό μοντέλο αναμένεται να μεταφερθεί σε γυναικείες φυλακές της περιοχής Εσέιζα, στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες. Η ίδια έχει ζητήσει να μην την μεταφέρουν στη φυλακή γιατί φοβάται "οτι θα την βιάσουν".

Πηγή : americalatina

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου