Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Τη ξέχασαν στο αεροπλάνo

Με τις κατηγορίες της ψυχικής οδύνης, του εγκλεισμού και της αμέλειας, μια 36χρονη γυναίκα στις ΗΠΑ μηνύει την αεροπορική εταιρεία United Airlines καθώς αν και το αεροπλάνο, που εκτελούσε την πτήση από την Ουάσινγκτον στη Φιλαδέλφεια προσγειώθηκε ξέχασαν να την ξυπνήσουν με αποτέλεσμα να μείνει κλειδωμένη μέσα σε αυτό για τουλάχιστον 4 ώρες.

Η Τζίντζερ Μακ Γκουαΐρ πετούσε από την Ουάσιγκτον στη Φιλαδέλφεια με τη νυχτερινή πτήση εξπρές της United Airlines, όμως όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στις 12:27 τα μεσάνυχτα και οι πενήντα επιβάτες εξήλθαν από αυτό, η 36χρονη είχε κοιμηθεί και δεν την ξύπνησε κανένας με αποτέλεσμα να μείνει μέσα στο αεροπλάνο.

Όταν ξύπνησε είδε το προσωπικό καθαρισμού του εσωτερικού του αεροσκάφους ωστόσο δεν της επετράπη να βγει από αυτό καθώς οι αρχές ασφαλείας που ενημερώθηκαν ήθελαν να διαπιστώσουν ότι δεν επρόκειτο για τρομοκράτη.

Χρειάστηκε να παραμείνει τέσσερις ώρες μέσα στο αεροπλάνο έως ότου οι αρμόδιες υπηρεσίες βεβαιωθούν ότι δεν πρόκειται για τρομοκράτη και να της επιτρέψουν να εξέλθει από αυτό.

Η Τζίντζερ Μακ Γκουαΐρ οργισμένη προσέλαβε τον δικηγόρο Geoffrey Fieger και μήνυσε την United Airlines.

Σημειώνεται ότι ο Fieger θεωρείται ένας από του πιο γνωστούς δικηγόρους στις ΗΠΑ με χαρακτηριστικές υποθέσεις όπως αυτή του Τζακ Κεβόρκιαν, του γιατρού που εξασκούσε ευθανασία σε ασθενείς που βρίσκονταν στο τελικό στάδιο της ασθένειάς του και πρόσφατα ενός στρατιώτη ο οποίος ισχυρίζεται ότι οι παραγωγοί της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας "The Hurt Locker" ήταν δική του ιστορία και του την έκλεψαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου