Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ο καιρός σήμερα

Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά μετά το μεσημέρι και μεταφορά σκόνης από την Αφρική περιμένουμε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με ενίσχυση από το απόγευμα στο Βόρειο Αιγαίο σε σχεδόν θυελλώδεις 7μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μπ.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και σταδιακά μέτριοι έως ισχυροί.

Αυξημένες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου