Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

18 χρόνος, μεθυσμένος, σκοτώθηκε όταν προσπαθούσε να πηδήξει με τα σκι από την οροφή ενός σαλέ στην οροφή άλλου!!

Ο 18χρονος Edward de Nunzio βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από 4 μέτρα ύψος, προσπαθώντας με τα σκι του να πηδήξει από την οροφή ενός κτηρίου στην οροφή άλλου.

Ο νεαρός ο οποίος νωρίτερα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πέθανε ακαριαία από την πτώση του. Η Γαλλική αστυνομία ανέφερε επίσης ότι οι πυροσβέστες βρήκαν «γαντζωμένο» και τρομοκρατημένο στην οροφή έναν φίλο του ο οποίος είχε υποστεί σοκ από τον θάνατο του φίλου του.

Οι γονείς του νεαρού κατά την άφιξη τους στο θέρετρο στις Γαλλικές Άλπεις το Courchevel είπαν ότι ««Είμαστε απολύτως συντετριμμένοι. Ο Edward είχε έρθει στο Courchevel για να απολαύσει μαθήματα σκι από εκπαιδευτή. Ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος νεαρός άνδρας με ένα λαμπρό μέλλον και είμαστε συγκλονισμένοι από αυτό που συνέβη ». Πέρυσι, το Υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας ξεκίνησε μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης, που ονομάζεται «Don't Catch Your Death», με στόχο τη μείωση του υψηλού αριθμού τραυματισμών και θανάτων σχετικών με το οινόπνευμα μεταξύ των νεαρών Βρετανών, που πάνε για σκι στο εξωτερικό.....

Ο Τομ Saxlund, διευθυντής της σχολή σκι, δήλωσε χθες: «Όλη η ομάδα είναι συντετριμμένη από αυτό το ατύχημα. Οι φοιτητές που παρακολουθούσαν τα ίδια μαθήματα με τον 18χρονο ήταν πολύ αναστατωμένοι και συγκλονισμένοι μετά τα νέα για το ατύχημα. Οι σκέψεις μας είναι από τη φύση με την οικογένεια και τους φίλους του φοιτητή σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή». Ο διοικητής της αστυνομίας του Courchevel δήλωσε: «Ο νεαρός επέστρεφε στο διαμέρισμά του, προσπαθώντας να πηδήξει από το ένα σαλέ στο επόμενο. Βρίσκονταν υπο την βαριά επήρεια αλκοόλ.»
7news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου