Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Κύπρος: Αναισθησιολόγος βίαζε τις ναρκωμένες ασθενείς του

Μετά την πολύκροτη υπόθεση του γυναικολόγου από την Λάρνακα που φέρεται να βίαζε τις ασθενείς του όταν βρίσκονταν σε νάρκωση, η Κύπρος συγκλονίζεται από την είδηση της σύλληψης ενός αναισθησιολόγου που κατηγορείται για σεξουαλική εκμετάλλευση και βιασμό ασθενών. Πρόκειται για έναν 43χρονο αναισθησιολόγο, ο οποίος δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου.

Όπως δήλωσε στα κυπριακά τηλεοπτικά δίκτυα ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, κ. Μιχάλης Κατσουνωτός, διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής πιστολιού, βιασμού, περιαγωγής σε κατάσταση νάρκωσης με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος, σεξουαλική εκμετάλλευση, προαγωγή διαφθοράς γυναίκας με απειλές, παράνομη χορήγηση ναρκωτικών φαρμάκων, άσεμνη επίθεση και άλλα συναφή αδικήματα.

Ο κύριος Κατσουνωτός ανέφερε επίσης ότι τα αδικήματα (συνολικά μιλούν για περίπου 10 περιπτώσεις ενήλικων γυναικών) φαίνεται να διαπράχθηκαν από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο του 2011. Διάφορα τεκμήρια που εντοπίστηκαν αξιολογούνται από την Αστυνομία, σημείωσε ο κ. Κατσουνωτός. Ο 43χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Παραλιμνίου για έκδοση διατάγματος της περαιτέρω κράτησής του. Τέλος σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον κ. Κατσουνωτό, η Αστυνομία θα ζητήσε η διαδικασία διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
http://ierosagon.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου