Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η «σεμνή» φωτογράφιση της Paris Hilton!

Πέταξε τα ρούχα της μπροστά στο φωτογραφικό φακό, αλλά τι θα μπορούσε να συνδέσει το γεγονός αυτό με τους Λονδρέζους πρίγκιπες; Όταν η αυτού μεγαλειώτης έχει 1 δισεκατομμύριο δολάρια, τα πάντα έχουν να κάνουν με εκείνη.

Η Paris Hilton φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού FHM και έβγαλε τα ρούχα της τόσο γρήγορα όσο μπόρεσε να πει ότι ο πρίγκιπας William και ο αδερφός του Harry είναι «τζέντλεμαν».

Το κοσμικό κορίτσι γιόρτασε την επιστροφή της στο περιοδικό, καθώς απουσίασε από το εξώφυλλό του για έξι ολόκληρα χρόνια! Όπως πάντα, ήταν στιλάτη και προκλητική. Σε κάποιες ποζάρει με ένα see-through μπλουζάκι και στη συνέχεια το βγάζει και αφήνει τα μαλλιά της να καλύπτουν το στήθος της.

Δείτε την παρακάτω...



Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφισή της μίλησε για την αγάπη της για το Λονδίνο: «Λατρεύω τα vibes, τους ανθρώπους, την προφορά… Τα αγόρια στη Βρετανία είναι πολύ διαφορετικά από τα Αμερικανάκια».

Η διαφορά εντοπίζεται στην ευγένεια και την ωριμότητα, σύμφωνα με την εκκεντρική κληρονόμο. «Είναι τζέντλεμαν και πολύ πιο ώριμοι και νομίζω ότι οφείλεται στον τρόπο ανατροφής», εξηγεί.

Μιλώντας για τους πιο διάσημους Βρετανούς αδερφούς είπε: «Την περίοδο που ήμουν στο Λονδίνο για λίγους μήνες και γύριζα ένα show, συνάντησα κάποιες φορές τον William και τον Harry και βγήκαμε έξω και ήταν και οι δυο τους τόσο τζέντλεμαν».



FHM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου