Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Η Ελλάδα δεν γ@μ@ει

Τραγικές συνέπειες έχει το Μνημόνιο στη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων, αφού –σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας ALCO για λογαριασμό της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου- οι Έλληνες κουτουπώνονται 34% λιγότερο.

Πολλά ζευγάρια δεν τα βρίσκουν στο κρεβάτι επειδή βλέπουν διαφορετικά το Μνημόνιο. Αν ο άντρας είναι....
φιλομνημονιακός και η γυναίκα είναι αντιμνημονιακιά, δεν είναι δυνατόν να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να κυλιστούν στο κρεβάτι της ηδονής.

Σύμφωνα με την έρευνα, άνδρες και γυναίκες οδηγούνται στην απιστία εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων αλλά στην πραγματικότητα όλοι ψάχνουν μια δικαιολογία να ξενογαμήσουν. Ρίχνεις έναν πούτσο στην κουνιάδα και το αποδίδεις στο ότι σου έκοψαν το επίδομα έγκαιρης πρόσβασης στην εργασία σου.

Βέβαια, πολλοί άνδρες δεν μπορούν να φιστικώσουν τη γυναίκα τους γιατί δεν της κάνουν δώρα πια, οπότε κι αυτή δεν τους κάθεται. Έτσι επιβεβαιώνονται όσοι υποστηρίζουν πως όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες. Εκτός από τη μαμά μας. Που είναι Παναγία.

Πολλές γυναίκες, από την άλλη, έχουν βγει στο κλαρί και κάνουν βίζιτες για να βγάλουν μεροκάματο αλλά τι να πουν στον ερευνητή της ALCO, «Ξέρετε κύριε, εγώ πάω με είκοσι άντρες την ημέρα για να μπορέσω να ταΐσω τα παιδιά μου»; Λέγονται αυτά τα πράγματα;

Περισσότερο επηρεασμένοι στη σεξουαλική τους ζωή είναι οι ψηφοφόροι της δεξιάς παράταξης αλλά αυτό δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, αφού οι δεξιοί ήταν πάντα αγάμητοι.
Αντιθέτως, οι αριστεροί δεν έχουν επηρεαστεί ιδιαίτερα από το Μνημόνιο και φασώνονται όλη την ώρα, με αποτέλεσμα να μη μελετούν τον Μαρξ και τον Ένγκελς, και να έχουν μείνει πολύ πίσω στη θεωρία.

Τώρα βέβαια, στην Ελλάδα όλοι δηλώνουν πως είναι αριστεροί –αν και κατά βάθος είναι φασισταριά-, οπότε δεν είναι να παίρνεις και στα σοβαρά όσα λένε στην έρευνα για το σεξ.
Από την άλλη, δεν θα πρέπει να δίνουμε και μεγάλη σημασία στα αποτελέσματα αυτής της έρευνας, γιατί μπορεί όσοι ερωτήθηκαν να απαντούσαν πως δεν κάνουν σεξ πια επειδή νόμιζαν πως θα μπει και κάνα χαράτσι στο να βγάζεις τα μάτια σου με τη γυναίκα σου – μόνο το γαμήσι δεν έχει φορολογηθεί ακόμα.

Η μόνη αξία που δεν έχει επηρεαστεί αρνητικά από το Μνημόνιο είναι η φιλία – και η τιμή του χρυσού, βέβαια, αλλά αυτό δεν το αναφέρει η έρευνα.

Η φιλία αντέχει στον καιρό του Μνημονίου, και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο.
Αν απολυθεί μια φίλη σου, θα την πάρεις αγκαλιά, θα την παρηγορήσεις, θα της πεις γλυκόλογα, θα την χαϊδέψεις τρυφερά, θα της κάνεις μασάζ για να χαλαρώσει, θα την γδύσεις για να αισθανθεί πιο άνετα, θα γδυθείς κι εσύ για να μην είναι αυτή ξεβράκωτη κι εσύ με το κουστούμι, θα της κάνεις ένα αξέχαστο γλειφομούνι –για να μη σκέφτεται πως είναι άνεργη- και θα της χαρίσεις πολλαπλούς απανωτούς οργασμούς.
Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. 

(Επειδή οι έρευνες για το σεξ στην Ελλάδα τον καιρό του Μνημονίου με έχουν απασχολήσει πολύ, πάρτε και την προηγούμενη: «Έρευνα σοκ: Οι Ελληνίδες δεν κουτουπώνονται».)
http://pitsirikos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου