Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Διάσημοι άντρες που γεννήθηκαν γυναίκες

Είναι όλοι τους πετυχημένοι, διάσημοι και γοητευτικοί. Κοινό τους χαρακτηριστικό το ότι γεννήθηκαν γυναίκες.

Αποφάσισαν να απαρνηθούν την γυναικεία τους φύση και να ζήσουν τη ζωή τους σαν άνδρες.
Δείτε τους παρακάτω....
 
Balian Buschbaum
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (1)Ο Balian Buschbaum γεννήθηκε το 1980 και δίχως άλλο φαίνεται να είναι ένας άνδρας ιδιαίτερα γοητευτικός και αρρενωπός. Στην πραγματικότητα όμως είναι ο ίδιος άνθρωπος με την Yvonne Buschbaum, πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.
Αν και ήταν η δεύτερη καλύτερη στην κατηγορία γυναικών της Γερμανίας, μετά από έναν τραυματισμό, η αθλήτρια ανακοίνωσε ότι αποσύρεται. Λίγο αργότερα, εξέφρασε την επιθυμία να ξεκινήσει διαδικασία αλλαγής φύλου. Το 2008 υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου για να γίνει άνδρας και άλλαξε επίσημα και το όνομα της.
Ian Harvie
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (5)Ο Αμερικανός Ian Harvie είναι stand-up κωμικός που συχνά χρησιμοποιεί την τρανσεξουαλικότητα του ως υλικό για τα έργα του. Έχει εμφανιστεί με την Margaret Cho και πολλές άλλες προσωπικότητες.
Loren Rex Cameron
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (7)Ο Loren Rex Cameron είναι Αμερικανός φωτογράφος, συγγραφέας και τρανσέξουαλ ακτιβιστής. Γεννήθηκε στην Καλιφόρνια το 1959 και από νωρίς συμπεριφερόταν σαν αγοροκόριτσο. Ασχολείται με τα πορτραίτων μέσω των οποίων απεικόνισε και τη μεταμόρφωση του από γυναίκα σε άντρα. Στην ηλικία των 16 ετών αποφάσισε να ζήσει σαν λεσβία όμως 10 χρόνια αργότερα αποφάσισε να αλλάξει εμφάνιση και καθώς δεν αισθανόταν καλά μέσα σε ένα σώμα θηλυπρεπές.
Rocco Kayiatos (Katastrophe)
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (6)Ο γνωστός χιπ χόπερ με το παρατσούκλι Katastrophe γεννήθηκε κι αυτός γυναίκα! Ο Rocco Kayiatos είναι επίσης ο πρώτος τρανσέξουαλ τραγουδιστής στο χώρο της χιπ-χοπ μουσικής.
Ryan Sallans
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (10)Ο Ryan Sallans γεννήθηκε ως Kimberly Ann Sallans και αγωνίζεται για την προάσπιση των δικαιωμάτων των τρανσέξουαλ. Η μετάβαση του από γυναίκα σε άντρα χρειάστηκε αρκετά χρόνια και ολοκληρώθηκε το 2005. Ο Sallans έχει φωτογραφηθεί για αρκετά περιοδικά ενώ έχει παρουσιαστεί και στην εκπομπή του Larry King.
Thomas Beatie
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (9)Ίσως είναι για τον πιο πολυσυζητημένο τρανσέξουαλ από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης κι αυτό λόγω της απόφασής του να κάνει παιδί. Ο Beatie έζησε τη ζωή του ως γυναίκα μέχρι την ηλικία των είκοσι, όταν άρχισε να λαμβάνει ορμονική θεραπεία για να γίνει άντρας. Ωστόσο, κράτησε τα γεννητικά του όργανα ώστε να κυοφορήσει παιδιά. Σήμερα είναι μπαμπάς 3 παιδιών.
Andreas Krieger
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (2)Ο Andreas Krieger γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1966 ως Heidi Krieger και ήταν αθλήτρια της σφαιροβολίας της Ανατολικής Γερμανίας. Για χρόνια λάμβανε εν αγνοία πολύ μεγάλες ποσότητες αναβολικών, προκειμένου να πετύχει υψηλές επιδόσεις. Τα αναβολικά αυτά επιβάρυναν τον οργανισμό με τεστοστερόνη με αποτέλεσμα, ήδη από την ηλικία των δεκαοκτώ, να αρχίσει να αναπτύσσει ανδρικά χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα υπέστη πολύ σημαντικές βλάβες στην υγεία. Αποσύρθηκε από το άθλημα το 1990 και υποβλήθηκε σε εγχείρηση αλλαγής φύλου το 1997.
Buck Angel
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (3)Ο παραγωγός ταινιών πορνό Buck Angel, γνωστός και ως ο άνδρας με το αιδοίο, αποτελεί σύμβολο για την κοινότητα των ομοφυλόφιλων, των bisexual και των τρανσέξουαλ. Μεγάλωσε σαν γυναίκα στο Λος Άντζελες αν και από μικρή ηλικία έκανε παρέα με αγόρια και είχε αντρικά ενδιαφέροντα. Κάποια στιγμή αποφάσισε να αφαιρέσει το στήθος του και να ντύνεται αντρικά, δεν προχώρησε όμως σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου λόγω του κόστους της. Σήμερα, εργάζεται ως συγγραφέας και διευθύνει τη δική του εταιρεία παραγωγής ταινιών πορνό.
Lucas Silveira
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (8)Γεννήθηκε στον Καναδά το 1979. Tραγουδιστής, κιθαρίστας και στιχουργός για τους Cliks. eίναι ο πρώτος transexual άντρας σε ροκ συγκρότημα.
Chaz Bono
Διάσημοι άνδρες που γεννήθηκαν γυναίκες (4)Ο Chaz Bono γεννήθηκε ως Chastity Bono και είναι η κόρη της διασημης Cher. Υποβλήθηκε σε επεμβάσεις αλλαγής φύλου επί δύο χρόνια και δηλώνει πανευτυχής για τη νέα του ζωή.
Πηγή: e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου