Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Αγριο "κράξιμο" στο Πύρρο Δήμα

Δεν άρεσε στην πλειοψηφία του κόσμου η απόφαση του Πύρρου Δήμα να πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ. Ο προσωπικός του λογαριασμός στο facebook γέμισε από μηνύματα πολιτών που τον «κράζουν» λέγοντας τον προδότη, ενώ δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους για την απόφαση αυτή.

Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποια από τα χαρακτηριστικά σχόλια των αγανακτισμένων πολιτών στην σελίδα του Πύρρου Δήμα στο facebook.
«ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ Κ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΕΙ! ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ Κ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!», αναφέρει ένας ενώ κάποιος άλλος γράφει:

«ΠΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΥΡΡΟ ??? ΠΑΡΕΑ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΛΛΑΞ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ??? ΜΑΥΤΟΥΣ ?? ΚΡΙΜΑ... ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ... ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ... ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ !!!!!!!!».

Στο ίδιο μήκος και τα επόμενα σχόλια. «Κρίμα... Η προδοσία δεν έχει σημασία εάν είναι μεγάλη ή μικρή, συμβολική ή μη. Δυστυχώς προδίδεις με αυτή σου την κίνηση μεγάλο μέρος του κόσμου που έχει κλάψει, φωνάξει και έχει νιώσει περήφανος μαζί σου. Κρίμα...»

« είναι δυνατόν εσύ να πας με τους πουλημένους??»

«Πύρρο ως πριν λίγο ήσουν ο ήρωας της καρδιάς μας. Τώρα είσαι άλλο ένα κομματόσκυλο. ........... Θα σε θυμόμαστε όπως ήσουν, δε θέλουμε καμία σχέση με το τι είσαι τώρα».

«Aυτό που έχτισες με τα μπράτσα σου Πύρρο, τα σκόρπισες με τη ματαιοδοξία σου».

«Σήμερα με την υποψηφιότητα του Pyrros Dimas A κατάλαβα πόσο εύκολα ένας ήρωας μπορεί να ξεφτυλιστεί στα μάτια αυτών που τους έκανε περήφανους. Προλαβαίνεις να αλλάξεις απόφαση, αλλιώς κρίμα» 
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου