Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

Μοντέλο αυτοκτόνησε έπειτα από εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή

Τέλος στη ζωή της έβαλε η Claudia Boerner, μοντέλο στο επάγγελμα, μετά την εμφάνισή της σε τηλεοπτική εκπομπή με θέμα τη μαγειρική.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά τη συμμετοχή της στην εκπομπή. Παρότι παραμένει ασαφές το πώς πέθανε η 32χρονη, φαίνεται πως είχε πιεστεί πολύ από σειρά διαδικτυακών σχολίων μέσω mail και κοινωνικών δικτύων, που ασκούσαν κριτική στην εμφάνισή της.

Της καταλόγιζαν πως ήθελε να τραβά την προσοχή, πως επιδεικνυόταν για την κάμερα και δεν έλειπαν τα άσχημα σχόλια για το ψεύτικο στήθος της και την εμφάνισή της. Οι γείτονές της ανέφεραν πως....
αναδυόταν έντονη οσμή αερίου από το διαμέρισμά της στο Vellmar, στη Γερμανία. «Δεν ξέρουμε αν η διαδικτυακή κριτική έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην περίπτωση αυτή. Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας στους φίλους και την οικογένειά της», δήλωσε εκπρόσωπος του δικτύου που φιλοξένησε το σόου.

Στην εκπομπή στην οποία συμμετείχε- παρόμοια παρουσιάστηκε και στην Ελλάδα- πέντε συμμετέχοντες ετοίμαζαν τραπέζι για τους υπόλοιπους στο σπίτι τους και στο τέλος, με βάση τη βαθμολογία των συμμετεχόντων, αναδεικνυόταν ο νικητής.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου