Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Οι 11 μαυροφορεμένες φιγούρες που σκορπούν τον τρόμο σε γήπεδα της Ευρώπης

Ανατριχίλα σκορπούν οι 11 μαυροφορεμένοι τύποι που κάνουν την εμφάνιση τους σε γήπεδα της Ευρώπης. Πρώτα κάθισαν στις κερκίδες στο «Allianz Arena» μετα στο «Stamford Bridge» στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι και τέλος στο γήπεδο της Γιουβέντους

Δεν υποστηρίζουν καμία ομάδα, ούτε αντιδρούν σε όσα συμβαίνουν στο γήπεδο. Δεν πανηγυρίζουν στα γκολ, δεν δυσφορούν στις....
διαιτητικές αποφάσεις.

Στην όψη τους και μόνο, αρκετοί ένιωσαν αμήχανα με την παρουσία τους. Ειδικότερα αυτοί που βρέθηκαν να κάθονται κοντά τους. Οι πιο "περίεργοι" τους φωτογράφησαν, αρκετοί άλλαξαν θέση, ενώ κάποιοι έχασαν από το ματς με το να κοιτάνε τους μαυροφορεμένους άντρες.

Η ίδια αντίδραση υπήρξε και στα τρία γήπεδα με την εικόνα τους να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και να συνοδεύεται από προφητείες μέχρι και σοβαρές αναλύσεις.
Mavroforemenoi-Gipedo
Τι ακριβώς όμως συνέβη;
Σε τρία διαφορετικά γήπεδα, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σε Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία, 11 άνδρες ντυμένοι με μαύρα ράσα και περίεργα σύμβολα στο στήθος, βαμένοι στο πρόσωπο με σχήματα που κάποιοι τα χαρακτήρισαν ακόμα και δαιμονικά, εμφανίστηκαν στις κερκίδες, δίπλα στον κόσμο.

Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν αντέδρασαν καθόλου, ούτε σε γκολ, ούτε σε χαμένες ευκαιρίες. Το μόνο που έκαναν κάποια στιγμή, ήταν να σηκωθούν και να κάνουν έναν σχηματισμό με τα χέρια και στη συνέχεια κάθισαν ξανά.

Όπως καταλαβαίνεται ένα πέπλο μυστηρίου άρχισε να εξαπλώνεται γύρω από την εμφάνιση των συγκεκριμένων ανδρών σχετικά με το ποιοι είναι και τι κάνουν.

Πάντως, κυκλοφόρησε ως φημολογία ότι πρόκειται για διαφημιστικό της Samsung, ενώ δεν αποκλείεται όλο αυτό να σχετίζεται με την δήλωση του Μπεκενμπάουρ περί εξωγήινων στην γη γι να παίξουν ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά, το μυστήριο παραμένει και σίγουρα όποιος το σκέφτηκε, κατάφερε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Αναμένουμε λοιπόν και εμείς την λύση του μυστηρίου...

Mavroforemenoi-Gipedo1
Mavroforemenoi-Gipedo2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου