Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Οι 10 πιο πλούσιες celebrities

Ποια οικονομική κρίση; Κάποιοι άνθρωποι δεν θα καταλάβουν ποτέ τι σημαίνει αυτό!!!
Για παράδειγμα κάποιες κυρίες στο Hollywood και όχι μόνο που έχουν κρυμμένα σε θυρίδες, θησαυροφυλάκια και κάτω από το στρώμα μη σας πω, πάαααρα πολλά λεφτά!!!
Αυτό θα πει γυναικεία χειραφέτηση!!!! Είναι επιτυχημένες, βγάζουν πολλά χρήματα, απολαμβάνουν δόξα και γενικώς κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς να βάζουν μπελάδες στο κεφάλι τους.


Στις δέκα πιο πλούσιες γυναίκες της showbiz περιλαμβάνονται τρανταχτά ονόματα, όπως αυτό της Britney Spears, που βρίσκεται στη δέκατη θέση, με περιουσία που αγγίζει τα 100 εκατ. δολ. Και μπορεί η κοπέλα να πέρασε τις δυσκολίες της και ακόμα να προσπαθεί να ορθοποδήσει, παρόλ’ αυτά, στα οικονομικά ήταν… τσακάλι και φρόντισε ώστε ακόμα και στις… αναδουλειές, να έχει τα… «απαραίτητα» για να περνάει ζωή και κότα!!!

Στην ένατη θέση βρίσκονται οι αδελφές Olsen, με περιουσία κι αυτές, ύψους 100 εκατ. δολαρίων. Ε, από την κούνια βγήκαν στη showbiz και από τότε έχουν φροντίσει ώστε κάθε τους κίνηση να είναι… οικονομικά συμφέρουσ

Στα 100 εκατ. δολάρια υπολογίζεται και η περιουσία της Jennifer Lopez που βρίσκεται στην όγδοη θέση, ενώ μόλις για… 10 εκατομμυριάκια την πέρασε μια θέση η Jennifer Aniston.

Στις δέκα πιο πλούσιες celebrities βρίσκεται και η Janet Jackson, με περιουσία 150 εκατ. δολαρίων, ενώ κεφάλι παίρνει η Mariah Carey που ούτε λίγο, ούτε πολύ οι τραπεζικοί της λογαριασμοί αντιστοιχούν σε 225 εκατ. δολάρια.

Και πάμε τώρα για τη μεγάλη τετράδα!!!! Στην τέταρτη θέση βρίσκεται μια ντίβα της μουσικής, που είναι αρκετά χαμηλών τόνων και γι’ αυτό προκάλεσε έκπληξη η εμφάνισή της τόσο ψηλά στη λίστα. Ο λόγος για τη Celine Dion που διαθέτει περιουσία, ύψους 250 εκατ. δολαρίων, παρακαλώ!

Η Madonna βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας, με περιουσία 325 εκατ. δολαρίων και στη δεύτερη θέση βρίσκεται η συγγραφέας του Harry Potter, JK Rowling! Η περιουσία της αγγίζει το αστρονομικό ποσό του 1 δισ. δολαρίων!!!

Στην πρώτη θέση φυσικά βρίσκεται η σιδηρά κυρία των αμερικανικών Μ.Μ.Ε. Ποια είναι αυτή; Η Oprah βέβαια, που με τις εκπομπές, τις εταιρείες παραγωγής, τους εκδοτικούς οίκους και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, έχει καταφέρει… φασούλι το φασούλι, να μαζέψει… 1,3 δισ. δολάρια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου