Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

«Ο Θεός να βάλει το χέρι του»


ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Ο τελικός Κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό πλησιάζει και ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ Fm 94.6" εξέφρασε την ανησυχία του… «Ο Θεός να βάλει το χέρι του», ήταν το πρώτο σχόλιο του...

...«Έχουμε καταντήσει να θεωρούμε επίτευγμα να γίνει ο αγώνας υπό κανονικές συνθήκες», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον κομισάριο του ΝΒΑ, Ντέιβιντ Στερν, εκφράζοντας την αισιοδοξία του. «Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και μπορούν οι δύο κόσμοι να έρθουν πιο κοντά. Είναι η κατάλληλη στιγμή και με αμοιβαίες μικρές υποχωρήσεις θα ενωθούμε. Ο κ.Στέρν θα έρθει στην Ελλάδα -κάποια στιγμή- και θα μπορέσουμε να τα πούμε πιο διεξοδικά τότε» πρόσθεσε και προανήγγειλε κάποιες αλλαγές: "«…αύξηση του ορίου ηλικίας στο ΝΒΑ, αλλά και τους κανονισμούς που θα υπάρχουν»

Ο πρόεδρος της FIBA Europe βρέθηκε στο Τέξας όπου παρακολούθησε το "all star game" του ΝΒΑ. "Έγινε ένα όμορφο πανηγυράκι, που το παρακολούθησε πολύς κόσμος. Έχει έντονο το αμερικάνικο στοιχείο που μεγαλοποιεί τα πάντα. Η αρένα του γηπέδου είναι τεράστια και διασκέδασε τους θεατές. Φάνηκε, νομίζω, ότι το μπάσκετ αρέσει πολύ στους Αμερικάνους».

Τέλος, στάθηκε στην παρουσία του «γίγαντα» Γκεόργκι Μουρεσάν στη γιορτή του αμερικάνικου μπάσκετ. «Ο Μουρεσάν αποτέλεσε με την παρουσία του μία από τις ατραξιόν της γιορτής» κατέληξε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Πηγή : http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου