Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Και οι Financial Times ξαναχτυπούν…


ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ
ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ


Ξαναχτύπησαν οι Financial Times με δημοσίευμά τους, στο οποίο αναφέρουν ότι οι ελληνικές Τράπεζες δεν μπορούν να δανείζονται χρήματα από τις ευρωπαϊκές αγορές. Στο δημοσίευμα γίνεται παραλληλισμός με την περίπτωση της Ισλανδίας και των τραπεζών της χώρας που...

...οδηγήθηκαν σε κατάρρευση εξαιτίας της Lehman Brothers, σε μία προφανή διάθεση να γίνει – έστω και υποσυνείδητα – ο παραλληλισμός ανάμεσα στις δύο χώρες και τις καταστάσεις.

Οι Financial Times επιμένουν ότι η Εθνική, η Eurobank, η Alpha και η Πειραιώς δεν μπορούν να βρουν εύκολα δανειστές, αν και τα όσα αναφέρει η εφημερίδα δεν επιβεβαιώνονται από κανένα στοιχείο. Ίσως θα ήταν εξαιρετικά ωφέλιμο για όλους εάν κάποιος αποφάσιζε να βάλει τέλος στην εργολαβική αυτή προσπάθεια μία εφημερίδας να γκρεμίσει ουσιαστικά ότι έχει απομείνει από την Ελληνική Οικονομία. Και αν το ίδιο το Κράτος δεν θέλει να το κάνει για τους δικούς του λόγους, τίποτε δεν μπορεί να σταματήσει τις αναφερόμενες στο δημοσίευμα Τράπεζας να το κάνουν… Και τα μέσα για κάτι τέτοιο είναι πολλά.

Πηγή : http://www.newsblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου